Home Stiri Un bărbat și-a omorât soția, după ce a înjunghiat-o în gât și...

Un bărbat și-a omorât soția, după ce a înjunghiat-o în gât și abdomen, în Gorj: „A pătruns fără drept în imobilul în care se afla…”

211
0
loading...

Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția. Femeia a fost înjunghiată în zona gâtului și a abdomenului. Oribila crimă a fost comisă pe data de 6 mai, în jurul orei 22:45, în Gorj. Ce a făcut vinovatul la scurt timp.O femeie din județul Gorj a fost ucisă cu bestialitate de soț. Bărbatul și-a înunghiat fără milă partenera de viață în gât și abdomen. Primele informații arată că aceștia nu locuiau împreună, chiar dacă rau căsătoriți.

loading...
loading...

Un bărbat și-a omorât soția, după ce a înjunghiat-o în gât și abdomen

Potrivit primelor detalii, oamenii legii au fost sesizați și au intervenit de urgență la fața locului. Medicii au transportat-o pe femeie la spital, dar în ciuda eforturilor depuse nu a putut fi salvată, mai ales din cauza rănilor suferite, care au fost letale, potrivit Observatornews.ro

„În seara de 6 mai, în jurul orei 22.45, numitul C.S. a pătruns fără drept în imobilul în care se afla soţia sa, victima C.E. (aceştia fiind despărţiţi în fapt) şi, pe fondul unui conflict mai vechi pe care îl avea cu aceasta, folosindu-se de un cuţit, a înjunghiat-o de mai multe ori în zona gâtului şi a abdomenului. Deşi victima a fost transportată de urgenţă la spital unde s-a intervenit chirurgical, starea de sănătate s-a agravat, iar leziunile ce i-au fost produse au condus la decesul acesteia”, se arată într-un comunicat.

Criminalul a intrat în locuință fără drept

Bărbatul a părtuns în locuința femeii în jurul orei 22:45, dar fără drept. Pe fondul unui conflict mai vechi dintre el, acesta a fost orbit de furie și și-a înjunghiat soția în gât și abdomen. Oribila faptă a fost comisă pe data de 6 mai, seara.După ce și-a ucis soția, bărbatul s-a urcat în mașină și s-a sinucis în locuința lui, în comuna Hurezani.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/un-barbat-sia-omorat-sotia-dupa-ce-a-injunghiato-in-gat-si-abdomen-in-gorj-a-patruns-fara-drept-in-imobilul-in-care-se-afla-278466.html

loading...
loading...