Home Stiri Daniela, o româncă de 39 de ani din Italia, a fost răpusă...

Daniela, o româncă de 39 de ani din Italia, a fost răpusă de o boală cruntă. Un copil de 7 ani a rămas orfan de mamă

314
0
loading...

Daniela Iuliana Mihalcea, o româncă în vârstă de 39 de ani, s-a stins din viață la spital. Și-a dat ultima suflare, iar în urma ei, un copil de șapte ani a rămas orfan de mamă. Toată comunitatea din orașul Pistoia este îngrozită de cele întâmplate și localnicilor nu le vine să creadă că Daniela nu mai este. Localnicii sunt pur și simplu îngroziți. Daniela Iuliana Mihalcea s-a născut în Galați, însă a era stabilită de mai mulți ani în Italia, acolo unde își găsise un loc de muncă foarte bun. Era căsătorită și avea un copil.

loading...

Daniela, o româncă din Italia, a fost răpusă de o boală cruntă

Fiul Danielei are numai șapte ani. Tatăl său este nevoit să îi explice că nu își va mai vedea mama niciodată, din nefericire. Tragedia a avut loc în Italia, în orașul Pistoia. Femeia s-a stins din viață chiar pe patul de spital.

De mai multă vreme, Daniela era diagnosticată cu o boală cruntă. Din nefericire, de data aceasta boala a ieșit învingătoare. Fiul și soțul femeii sunt distruși de durere și nu știu cum să ia viața de la capăt.

Femeia lucra ca traducător pentru Parchetul din Pistoia. Era îndrăgită de întreaga comunitate. Astăzi, românca în vârstă de 39 de ani va fi condusă pe ultimul drum. Iordana și Ion, părinții fetei, au plecat din România.

Soțul Danielei, Lorenzo, îngenuncheat de durere

Părinții Iulianei au plecat în Italia pentru a-și putea conduce fiica pe ultimul drum. Funeraliile vor avea loc astăzi, în biserica Santa Maria Assunta din Santomato, acolo unde a locuit, potrivit Observator.ro.

Lorenzo, partenerul de viață al Danielei, a transmis un mesaj emoționant.

Ai fost un partener de viață perfect, o mamă iubitoare și grijulie. Dispariția ta este o durere atât de mare încât crezi că nu vei mai putea continua. Dar așa cum m-ai învățat, lupta este necesară în viață și voi lupta pentru tine și pentru micuțul noastru Ale, care încă are atâta nevoie de mama lui.

Sunt mângâiat să știu că acolo unde te-ai dus nu vei fi niciodată singură, pentru ca mama Tiziana va continua să aibă grijă de tine ca întotdeauna. Pentru totdeauna ai tăi, Lorenzo și Alessandro”, este mesajul transmis de Lorenzo, potrivit aceleiași surse.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/daniela-o-romanca-de-39-de-ani-din-italia-a-fost-rapusa-de-o-boala-crunta-un-copil-de-7-ani-a-ramas-orfan-de-mama-278443.html

loading...