Home Life Style Un apartament de lux din Constanța, devastat și transformat în bordel de...

Un apartament de lux din Constanța, devastat și transformat în bordel de chiriași

1170
0
loading...

Întamplare incredibilă petrecută la malul mării. Un apartament de lux din Constanța a fost devastat și transformat în bordel de chiriaşi. Apartamentul cu pricina aparține unei femei care a crezut că va da lovitura în plan financiar inchiriindu-l. Însă ceea ce avea să urmeze este desprins dintr-un scenariu de film american.

loading...

Un apartament de lux din Constanța, devastat și transformat în bordel de chiriași

O femeie din Constanța a crezut că va reuși o afacere profitabilă atunci când s-a gândit să închirieze un apartament de lux pe care îl deține în orașul de la malul marii. Însă, după ce a închiriat apartamentul situat în strada Tomis Plus, în regim hotelier, avea să înceapă coșmarul femeii. După doar 5 ore s-a trezit că locuința i-a fost distrusă de doi iubiţi puşi pe distracţie. Mai mult decât atât, aceştia şi-au chemat şi prietenii, destrăbălându-se ore întregi. Din cauza gălăgiei, vecinii au chemat poliţia, iar la fața locului aceștia au descoperit un adevărat dezastru, scrie replicaonline.ro.

Persoana păgubită a mers pe încredere și nu a cerut prea multe detalii cuplului care avea să închirieze apartamentul de lux. Astfel, în jurul orei 22:30, femeia a înmânat, simplu, cheile de la locuința viitorilor chiriași. Însă dimineață, ea avea să trăiască un adevărat șoc când a auzit ce s-a întâmplat în locuința. Prin urmare, dis de dimineață ea a descoperit că imobilul a fost vandalizat, ba mai mult, a aflat şi că petrecăreţii au fost daţi afară, cu forţa, de poliţişti.“Nu doar că au distrus apartamentul, au vomitat peste geam în curtea vecinilor, dar mi-au dispărut și alte lucruri de prin casă. Le dădusem cheia la ora 22:30, urmând că următoarea zi, dimineață, să plece. Înţelegerea a fost pentru o noapte care a durat, de fapt, 6 ore. Atât le-a trebuit să distrugă un apartament”, a declarat femeia.

Noii chiriași au vandalizat apartamentul

Cei doi tineri şi-ar fi chemat şi alţi prieteni, făcând o petrecere în toată regula. Au spart geamuri, au devastat paturile şi au făcut dezastru pe podea. Proprietara apartamentului a precizat că vecinii le-au oprit chiar şi curentul pentru a-i determina să iasă din casă.

“Când le-am dat cheile celor doi chiar păreau super ok. Păreau tineri, la locul lor. După ce am plecat au venit ceilalţi şi au dat petrecere până dimineața, la 4, când a întrat poliţia peste ei. Le-a fost oprit chiar şi curentul pentru a-i face să iasă. Erau vreo 6 persoane. Unii au fugit. Ei au plecat la 5 dimineața, după o ora de stat la ușă cu poliția și toți vecinii pentru că ei nu voiau să deschidă ușa”, a mai explicat femeia.

Au fost anunțate și forțele de ordine iar acestea s-au deplasat la fata locului. Astfel, polițiștii de la Secția 2, chemați la locul dezastrului, i-au sancționat pe tineri, amenzile totale ridicându-se la o valoare de 2.900 de lei.

“Aceştia au identificat doi tineri care participau la o petrecere. Aceştia au fost sancţionaţi la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice şi la Legea 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pentru organizarea petrecerii”, au precizat reprezentanţii IPJ. Amenzile aplicate au fost în valoare totală de 2.900 de lei.

sursa:https://www.bzi.ro/un-apartament-de-lux-din-constanta-devastat-si-transformat-in-bordel-de-chiriasi-4090363?utm_source=CULTURAL.BZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwAR0UdQ8XDukQH377ce4Ri1sTWn9XdtKXD69t_11N-_VGnQlO4br-o_pT1M4

loading...