Acasă EVENTS Pe 20 mai se sărbătoreşte Ziua Comunei Castranova

Pe 20 mai se sărbătoreşte Ziua Comunei Castranova

1602
0

Comună cu străvechi rădăcini şi cu o istorie milenară, Castranova este situată la 30 km de oraşul Craiova, în sud-vestul judeţului, şi este alcătuită din două sate: Castranova şi Puţuri. Este o localitate cu oameni gospodari, a căror principală ocupaţie o reprezintă agricultura. Cu o suprafaţă agricolă de peste 6.200 de hectare, aici predomină culturile de porumb și grâu, dar și plantațiile de legume (roșii, castraveți, fasole, varză, ardei)

RECLAMĂ

Primaria si Consiliul Local Castranova in parteneriat cu TVF Oltenia organizeaza Ziua comunei Castranova. Ziua de 20 mai, ii aduce impreuna pe locuitorii comunei Castranova. Acestia se vor aduna cu mic cu mare, pentru a petrece ziua comunei intitulata “Floarea de cires”.  Locuitorii isi vor primii oaspetii cu bucurie asa cum o fac de fiecare data.Pe scena din Castranova vor urca nume de seamă ale muzicii populare. Vor fi alături de oamenii din Castranova, Claudia Puican si Petrica Nicoara, Olguta Berbec si Remus Novac, Diana Bucsa, Nelu Bîţînă, Lavinia Furtuna, Ion Dragan, Horaţiu Constantinescu şi Nicuşor Troncea.

Dumitru Macesanu primarul comunei va asteapta cu drag pe stadionul din localitate.

Organizator: Barcon Music & TVF Oltenia

Producator eveniment: Marius Barcon

Ar putea fi o imagine cu 10 persoane, persoane în picioare şi text care spune „Primaria si Consiliul Local Castranova In parteneriat cu 1TVF OLTENIA organizeaza ZIUA COMUNEI CASTRANOVA 20 MAI 2022 ORA 15:00 NELU BITANA CLAUDIA PUICAN DIANA BUCSA OLGUTA BERBEC LAVINIAFURTUNA ION DRAGAN MANUELA MANUELAMOTOCU HORATIL CONSTANTINESEL PETRICA NICOARA 1/VF OLTENIA Cu noi e altfel! FORMATIA NICUSOR TRONCEA Acompaniaza Formatia Nicusor Troncea Producator Eveniment Marius Barcon ORGANIZATOR BARCON MUSIC”RECLAMĂ
Articolul precedent„După o vârstă nu mai…”. Liviu Vârciu, dezvăluiri din intimitate
Articolul următorUn apartament de lux din Constanța, devastat și transformat în bordel de chiriași