Home STIRI SPORTIVE Trebuie Edi Iordănescu să își dea demisia? Cornel Dinu, răspuns extrem de...

Trebuie Edi Iordănescu să își dea demisia? Cornel Dinu, răspuns extrem de sincer: „Aș vrea să existe un dram de demnitate!”

61
0
loading...

Cornel Dinu, fostul mare jucător și selecționer al echipei naționale a României, a intervenit în direct la ProSport Live după eșecul din meciul cu Muntenegru și a vorbit despre selecționerul Edi Iordănescu.

loading...
loading...

Partida dintre România și Muntenegru s-a jucat marți seară, în etapa a patra a grupelor Ligii Națiunilor, pe Stadionul Rapid din Giulești, iar oaspeții s-au impus cu scorul de 3-0, după hat-trick-ul lui Stefan Mugosa, din minutele 42, 56, respectiv 63.

Trebuie Edi Iordănescu să își dea demisia? Cornel Dinu, răspuns extrem de sincer

Întrebat dacă Edi Iordănescu ar trebui să își dea demisia după acest rezultat, Cornel Dinu a fost extrem de sincer, a răspuns negativ, însă nu a ratat ocazia de a-l „înțepa” pe fiul lui Anghel Iordănescu.

„Nu. Edi nu are nicio treabă. El a fost numit politic ca tot ceea ce se numește această Federație. Aș vrea să existe un dram de demnitate și să le șoptească ăia: «Gata, bă, băieți, s-a terminat, și-a dat și lumea seama cu cine are de a face». Nu se poate. E prea mare loteria.

În rol de Albă-ca-Zăpada este Burleanu și noi suntem restul de pitici.

Nu știu dacă avea ce să caute Iordănescu la acest nivel și să mai dea și declarația aceea că și-a stricat palmaresul. Păi, ce palmares are? A stat vreo 4-5 luni la CFR Cluj, acolo e ușor să câștigi campionatul.

Am avut impresia, la aceste jocuri, că asist la celebrul joc de loterie, așa a fost făcută echipa națională, că se învârte rotativa aia și trebuie să iasă 6 din 49”, a spus Cornel Dinu, la ProSport Live.

„Părerea mea este că dacă va rămâne își va distruge cariera. Mai bine pleci acum. Băi, fraților, am avut cea mai slabă grupă din Europa. Păi, dacă nici pe ăștia nu îi batem… Gândiți-vă că Muntenegru e cât cartierul Balta Albă. Nu trebuie dat afară. El trebuie să plece spunând că pleacă din lipsa viitorului fotbalului românesc, pentru că fotbalul românesc nu mai are viitor. Au distrus viitorul fotbalului românesc atât oamenii politici cât și trepădușii ăștia care conduc Federația și Liga”, a spus și Dumitru Dragomir, la ProSport Live.

sursa:https://www.prosport.ro/video/prosport-live/trebuie-edi-iordanescu-sa-isi-dea-demisia-cornel-dinu-raspuns-extrem-de-sincer-19473051

loading...
loading...