Home STIRI SPORTIVE Laszlo Balint răsuflă ușurat după ce sorții i-au scos-o în cale pe...

Laszlo Balint răsuflă ușurat după ce sorții i-au scos-o în cale pe Vllaznia! Antrenorul e convins că Universitatea Craiova îi va elimina pe albanezi din Conference League: „Pare un adversar accesibil!”

61
0
loading...

Universitatea Craiova este favorită certă în turul 2 preliminar al Conference League, unde va da peste albanezii de la Vllaznia, apreciază antrenorul Laszlo Balint (43 de ani).

loading...
loading...

Proaspăt instalat pe banca tehnică a oltenilor, Laszlo Balint se bucură că sorții i-au scos-o în cale pe KF Vllaznia Shkonder.

Cu toate că formația din Bănie a avut de suferit anul trecut tot din cauza unei echipe din Albania, 0-1 și 0-0, antrenorul este încrezător că noii lui elevi nu pot rata calificarea.

Laszlo Balint răsuflă ușurat după ce sorții i-au scos-o în cale pe Vllaznia

Antrenorul Laszlo Balint se bucură că Vllaznia este primul adversar din preliminariile Conference League pe care îl va avea Universitatea Craiova.

Noul tehnician al oltenilor avertizează, însă, că albanezii au un spirit combativ care poate suplini diferența de valoare a lotului.

„A fost o perioadă destul de aglomerată și de intensă. Mă bucur că primele reacții din partea băieților sunt pozitive. Am găsit un grup dornic de muncă, dornic de performanță.

Categoric, avem nevoie de întăriri, s-a discutat acest lucru, am avut anumite contacte inițiale. Avem și participarea în Conference, unde sperăm să avem un parcurs cât mai lung. E normal, orice jucător de valoare e binevenit și se lucrează intens.

La prima vedere, Vllaznia pare un adversar accesibil, dar să nu uităm particularitatea fotbalului albanez, un fotbal axat mult pe acel spirit de determinare, un fotbal agresiv. Trebuie să fim pregătiți din toate punctele de vedere.

Prioritar pentru noi în acest moment este să facem o pregătire cât se poate de bună, apoi vom avea debutul în Liga 1. Nu vreau să ne concentrăm la ce a fost. Experiența cu Laci a fost neplăcută pentru fotbalul românesc, în general. Dar, vrem să ne raportăm la moment, să vedem mai buni și să ne atingem obiectivele.

Tragerea la sorți pentru echipele românești în Conference League pare accesibilă. Dar, fotbalul este imprevizibil, trebuie să tratăm cu maximă seriozitate orice detaliu.

Vrem să avem un parcurs cât mai lung în Conference League, iar în campionat lucrurile sunt clare. Trebuie să ne luptăm pentru trofeu.

Sunt lucruri pe care cred că rezultatele le vor tempera. Îmi doresc ca suporterii să aibă încredere în ceea ce facem. Am venit aici dornic să muncesc. Trebuie să credem că putem face lucruri importante”, a declarat Laszlo Balint după ce a aflat cu cine se va lupta Universitatea Craiova în turul secund preliminar al Conference League.

sursa:https://www.prosport.ro/fotbal-extern/conference-league/laszlo-balint-rasufla-usurat-dupa-ce-sortii-i-au-scos-o-in-cale-pe-vllaznia-antrenorul-e-convins-ca-universitatea-craiova-ii-va-elimina-pe-albanezi-din-conference-league-19473349

loading...
loading...