Acasă Monden Theo Rose nu s-a gândit că-și va întâlni sufletul pereche, după despărțirea...

Theo Rose nu s-a gândit că-și va întâlni sufletul pereche, după despărțirea de Alex Leonte. Artista nu a mai crezut în poveștile de dragoste: „Viața…”

134
0

Theo Rose nu s-a gândit că-și va întâlni sufletul pereche, după despărțirea de Alex Leonte. Artista nu a mai crezut în poveștile de dragoste. Iată ce mărturisiri a făcut cântăreața prin intermediul rețelelor de socializare!Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar iubirea lor este mai profundă de când artista l-a născut pe fiul lor, micuțul Sasha Ioan. Cu toate acestea, cântăreața a mărturisit că nu s-a așteptat să-și întâlnească marea iubire, după despărțirea de Alex Leonte. Iată ce a mărturisit vedeta!

RECLAMĂ

Theo Rose nu s-a așteptat să-și întâlnească marea dragoste, după despărțirea de Alex Leonte

Theo Rose a desfășurat o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii ei de pe conturile sale personale de pe platformele de socializare. Internauții au avut mai multe curiozități pentru celebra cântăreață.

Ei bine, un fan a întrebat-o dacă a știut dintotdeauna că va trăi o așa poveste de dragoste frumoasă sau dacă măcar a sperat la asta. Fără a sta prea mult pe gânduri, artista a mărturisit că nu a știut, însă mereu a sperat la acest lucru.

Mai mult decât atât, vedeta a declarat că nu a mai crezut în poveștile de dragoste, după ultima despărțire dureroasă.

„Nu pot să spun că am știut, că nu sunt baba Vanga, dar visam așa eu când eram mică și citeam prin basme povești de dragoste. După aceea am început să trăiesc viața și m-am descurajat. După care… am fost norocoasă! Nu cred că mai speram în momentul în care a apărut asta, adică nici nu speram să fie așa frumos. Este mai bine să nu ai așteptări și te surprindă plăcut!”, a spus vedeta pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Când vor face nunta artista și Anghel Damian

Theo Rose a menționat faptul că, deși nu a avut o discuție amănunțită despre nuntă cu Anghel Damian, au abordat subiectele legate de ceremonia civilă și cea religioasă, fără a include planuri pentru o petrecere. Un moment semnificativ din viața lor se apropie, dar încă nu au stabilit o dată precisă.

Artista preferă să nu organizeze petrecerea acum, dorind să se concentreze pe perfecționarea fiecărui detaliu și să invite mulți oameni.

„Nici nu am vorbit despre nuntă! Ne logodim civil curând, dar nu știm când. Plănuim să ne logodim civil, după care să mergem la biserică, dar petrecerea nu știu când o dăm, adică petrecerea va fi ceva separat de ritual”, a precizat cântăreața în podcastul „misto by Bursucu”.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/theo-rose-nu-sa-gandit-casi-va-intalni-sufletul-pereche-dupa-despartirea-de-alex-leonte-artista-nu-a-mai-crezut-in-povestile-de-dragoste-viata-video-333174.html

RECLAMĂ
Articolul precedentMutare şoc! Dan Petrescu revine în Superligă, dar nu la CFR. ”Bursucul”, dorit de o rivală a clujenilor
Articolul următorCristina Spătar, una dintre cele mai criticate femei din România. „De ce avem botox, de ce suntem grase, de ce suntem babe… M-am abținut”. Cum reacționează soțul vedetei când citește comentariile de pe internet