Acasă Monden Cristina Spătar, una dintre cele mai criticate femei din România. „De ce...

Cristina Spătar, una dintre cele mai criticate femei din România. „De ce avem botox, de ce suntem grase, de ce suntem babe… M-am abținut”. Cum reacționează soțul vedetei când citește comentariile de pe internet

128
0

Soțul Cristinei Spătar s-a arătat enervat de cei care o critică pe soția sa pentru felul în care arată sau cum se îmbracă. Cântăreața este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România și, chiar dacă este o femeie frumoasă, de multe ori se întâmplă să fie criticată. Acest lucru nu poate fi trecut cu vederea de soțul acesteia.

RECLAMĂ

Soțul Cristinei Spătar, enervat de cei care o critică

Cântăreața Cristina Spătar este una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul autohton. Deși este în lumina reflectoarelor de foarte mulți ani, vedeta încă este afectată de cei care o critică.Cristina Spătar este obișnuită cu lumea care o critică pe internet, după atâția ani în lumina reflectoarelor, însă Vicențiu Mocanu, soțul ei, este de puțin timp în atenția oamenilor.

Cristina Spătar a vorbit despre modul în care reacționează omul de afaceri atunci când ea este trasă la răspundere pentru felul în care arată sau pentru operațiile estetice și hainele pe care le poartă, de către cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Vicențiu Mocanu nu este de prea mult timp în atenția publică, mai exact, abia de când a devenit soțul Cristinei Spătar a început să capteze atenția.

Cristina Spătar s-a căsătorit cu alesul său, Vicențiu Mocanu, un prosper om de afaceri din Râmnicu Vâlcea, în vara anului 2023.

Cristina Spătar: „Soțul meu zice să le dau «block»!”

Omul de  afaceristul este deranjat atunci când oamenii din online îi critică soția și ar lua cu totul alte măsuri decât o face Cristina Spătar.

Artista, care a avut probleme din cauza lipiciului de la genele false și din cauza lentilelor de contact, a declarat că soțul ei o sfătuiește să îi blocheze pe oamenii care îi lasă comentarii răutăcioase.

„Mie nu îmi place să fac story, nu îmi place cum apar la televizor, niciodată nu mi-a plăcut. Sunt obligată, acesta este trend-ul, trebuie să filmezi, să comunici, să vorbești! Am făcut așa ceva, eram cu niște colege la niște filmări, la un post de televiziune de folclor. Eram cu Adriana Antoni și Roxana Birică. Am făcut un reels. Ne-au judecat doamnele în vârstă, am intrat să văd. De ce avem botox, de ce avem buze, de ce ne dăm cu ruj roșu, de ce una e grasă, de ce una e slabă, de ce avem riduri, de ce am îmbătrânit, de ce suntem babe? Am intrat să văd cine comentează. Au fost niște doamne care cred că au peste 65-70 de ani. Mi s-a părut urât să judeci, să critici!“, a precizat Cristina Spătar.

Vedeta a adăugat că soțul ei o îndeamnă să îi blocheze pe rețelele de socializare pe cei care o critică.

„De ce nu vin dânsele să cânte, să danseze? Să vină ele la televizor să vadă cum este să fii pe sticlă! Nu mi-a plăcut! M-am abținut. Într-adevăr, soțul meu zice: Dă-le block, dă-le block!’. Nu poți să stai toată ziua să dai block oamenilor, îi mai lași să comenteze! Nu mă deranjează, criticile sunt, de cele mai multe ori, bune și constructive, încerc să învăț din chestia asta, dar uneori mi se par exagerate! Vorbim de răutatea gratuită! Lumea e rea! Orice s-ar întâmpla, noi știm că lumea e rea! Oricât de bună și de drăguță ești, mereu se găsește cineva căruia să nu îi convină!”, a mai zis vedeta.

În schimb, soțul Cristinei Spătar s-a arătat enervat de cei care o critică pe soția sa pentru felul în care arată.

sursa: https://www.bzi.ro/sotul-cristinei-spatar-enervat-de-cei-care-o-critica-de-ce-avem-botox-de-ce-avem-buze-4915252?utm_source=RADIOBZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwAR2lgFo1QW-kzXD6QcwYTiPdth55pT8ubl6U5QWvzvg1mRBfKHwLFf_acBo_aem_ATjybgYEYDzhfms4eQ-wIrWPfTpkDI5LbtJhcGm_hHwy8gEHCVVC8z3pl9Ri8LB_z5q6IGujmQ2fRV-pX2Tlv2nF#goog_rewarded

RECLAMĂ
Articolul precedentTheo Rose nu s-a gândit că-și va întâlni sufletul pereche, după despărțirea de Alex Leonte. Artista nu a mai crezut în poveștile de dragoste: „Viața…”
Articolul următorAlina Ceușan este însărcinată din nou! Influencerița și Raul Tișa vor deveni părinți pentru a doua oară:” Cel mai frumos dar…”