Acasă STIRI SPORTIVE Surprinzător! Presa britanică a spus cu ce scor se va termina Belgia...

Surprinzător! Presa britanică a spus cu ce scor se va termina Belgia – România

345
0

România va înfrunta naționala Belgiei, în cadrul etapei secunde din Grupa E de la EURO 2024

RECLAMĂ

Englezii văd 1-1 la Belgia – România

Deși, pe hârtie, Belgia este marea favorită a disputei de la Koln, datorită faptului că e o diferență de valoare uriașă între cele două loturi (585 de milioane vs. 92, conform Transfermarkt), unii consideră că România poate produce încă o surpriză mare la turneul final. 

Jurnaliștii englezi de la The Hard Tackle au prefațat partida și au oferit un pronostic foarte optimist pentru echipa noastră: 1-1 cu Belgia, rezultat care ne-ar califica în proporție de 99,9% în optimi. 

„Belgienii au fost dezamăgiți în meciul din prima etapă și vor trebui să se îmbunătățească masiv pentru a obține un rezultat pozitiv aici. De cealaltă parte, România e destul de încrezătoare în șansele ei după o evoluție impresionantă cu Ucraina.

Ambele echipe vor fi disperate pentru toate cele trei puncte și e probabil să se anuleze una pe alta. O remiză cu gol de ambele părți pare destul de probabilă între cele două echipe”, a scris sursa citată. 

Programul din grupa României la EURO 2024

Clasamentul Grupei E înainte de Belgia – România

Clasamentul Grupei E de la EURO 2024 / Foto: Digi Sport

sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/euro-2024/surprinzator-presa-britanica-a-spus-cu-ce-scor-se-va-termina-belgia-romania-3029429

RECLAMĂ
Articolul precedentAnna Lesko, trup de zeiță într-un costum de baie minuscul. Fanii: „Perfectă, nimic în plus!”
Articolul următorIanis Hagi nu se joacă: vrea să ajungă mai mare decât ”Regele fotbalului românesc”