Acasă Stiri Strigătul de ajutor al unei mame, diagnosticate cu cancer: ,,Am doar 33...

Strigătul de ajutor al unei mame, diagnosticate cu cancer: ,,Am doar 33 de ani și vreau foarte mult să-mi cresc copiii”

6099
0

Ludmila Lupu are 33 de ani și a fost diagnosticată cu tumoare cerebrală. Femeia are doar o singură dorință – să învingă boala pentru a-și putea vedea copiii mari.

RECLAMĂ

Din păcate starea mea de sănătate se agravează pe zi ce trece, am doar 33 de ani și vreau foarte mult să-mi cresc copiii! Vă rog din suflet ajutați-mă. Acasă am doi copilași care zi de zi mă așteaptă. Vreau foarte mult să fiu alături de ei și vreau foarte mult să-i văd mari  

🙏

😪”, scrie Ludmila.

Tumoarea a fost îndepărtată, dar Ludmila nu este vindecată. Ea urmează să facă radioterapie şi alte proceduri. Costurile pentru tratament se ridică la 12.000 de euro, suma este prea mare pentru tânăra familie.

Copiii nu înțeleg ce se întîmplă cu mama lor, sunt prea mici, dar ea suferă de tumoare cerebrală.

,,Când viața a început să fie mai frumoasa și parca totul mergea perfect, mai aveam o unică odrința, să am o fetiță și Dumnezeu m-a binecuvintat cu o fetita sănătoasă, frumoasa, eram o mama împlinită aveam un băiat și o fata, aveam familia aproape, mulți prieteni care ne erau alături mereu, mulțumeam lui Dumnezeu zi și noapte pentru viața pe care o aveam. Dar uite că într-o noapte un nour negru s-a pus deasupra casei noastre. Uneori vreau să las mâinile în jos, simt ca nu am putere numai am răbdare, dar tot eu zic ,,Nuuuu, eu nu cedez și eu trebuie sa lupt pentru ceea ce am”. Zilele trec, dar trec cu teama știind ca în capul meu sunt multe celule ramase vii care au nevoie urgent de radioterapie și pastile zi de zi…, știu 1000000% că voi învinge și va răsări iarăși soarele în ograda și căsuța mea, dar ne este greu să luptam în doi. De asta vă rog să ne fiți aproape, cei care au posibilitatea și dorința, și sa știți că Dumnezeu va răsplăti fiecare suflet bun, însutit. Vă mulțumesc din suflet. Am nevoie de ajutorul vostru!”

Pentru a o ajuta pe Ludmila donează pe linkul: https://www.facebook.com/donate/1940557282645747/

Alte modalități pentru donație:

Pentru R. Moldova card -(MOLDINCONDBANK) –  5578020237658926

Pentru Italia – card (Poste Italiane) –  5333171021912601Pentru mai multe detalii o puteți contacta direct pe Ludmila:

+37379745233 (Viber – WhatsApp)

+37378669531 (Victor – soțul)

Sursa: unica.md

RECLAMĂ
Articolul precedentO fetiță de 12 ani a lovit mortal un bărbat. Aceasta învăța să conducă alături de tatăl ei
Articolul următorCum reuşeşte Catrinel Menghia să se menţină în formă! Este una dintre cele mai sexy mămici.