Acasă Monden Cum reuşeşte Catrinel Menghia să se menţină în formă! Este una dintre...

Cum reuşeşte Catrinel Menghia să se menţină în formă! Este una dintre cele mai sexy mămici.

715
0

Familia este acum fericirea pentru una dintre cele mai frumoase modele care a renunţat la catwalk-urile internaţionale şi şedinţele foto! Cu toate că a devenit mămică în urmă cu puţin timp, Catrinel a revenit repede la o formă fizică de invidiat! Dar să nu credeţi că este chiar aşa de uşor. 

RECLAMĂ

Catrinel Menghia a devenit, anul acesta în februarie, mămica unei fetiţe superbe şi a ales să se retragă pentru o perioadă din lumina reflectoarelor pentru a se ocupa în totalitate de micuţa Caroline. 

Frumoasa romancă este pasionată de sport şi asta se vede cel mai bine la exterior! Formele tonifiate şi sculptate în cel mai mic detaliu stau mărturie a seriozităţii pe care Catrinel o acordă exerciţiilor fizice, potrivit Antena Stars.

Iar atunci cand vrea să petreacă timpul în afara sălii de fitness, modelul se meţine prin alte sporturi. Patinajul aristic, skitatul şi yoga sunt doar cateva dintre activităţile care o ajută pe Carinel să se menţină într-o formă fizică de invidiat!

Catrinel Menghia şi-a dorit foarte mult să devină mămică! Pe parcursul sarcinii, modelul a întâmpinat foarte multe greutăţi şi a aşteptat cu sufletul la gură să-şi strângă la piept bebeluşul. Ceea ce puţin ştiu este că vedeta a fost nevoită chiar să îşi facă injecţii subcutanate. A luptat şi acum îşi trăieşte visul.

În afară de cariera de fotomodel, Catrinel Menghia a avut roluri importante în mai multe filme, atât lungmetraje cât şi seriale. Vedeta a avut chiar şi câteva apariţii în serialul american de succes „CSI: Crime şi investigaţii

Sursa: Spynews

RECLAMĂ
Articolul precedentStrigătul de ajutor al unei mame, diagnosticate cu cancer: ,,Am doar 33 de ani și vreau foarte mult să-mi cresc copiii”
Articolul următorÎncă își așteaptă prințul! Cu ce bărbați celebri s-a iubit Ioana Ginghină, înainte de Alexandru Papadopol