Acasă Stiri O fetiță de 12 ani a lovit mortal un bărbat. Aceasta învăța...

O fetiță de 12 ani a lovit mortal un bărbat. Aceasta învăța să conducă alături de tatăl ei

3397
0

O fetiță de 12 ani a ucis un bărbat în timp ce învăța să conducă în parcarea complexului rezidențial unde locuia. Tatăl fetei a fost arestat și acuzat de omucidere criminală neglijentă și punerea în pericol a unui minor.

RECLAMĂ

Fiica lui Tomas Mejia Tol conducea un Ford Explorer în jurul complexului, fata a apăsat brusc pe pedala de accelarație și a lovit un bărbat care își plimba câinii, omorându-i. 

În momentul accidentului, în interiorul mașinii, pe bancheta din spate se afla un copil de doar doi ani. Tătal fetei a declarat poliției că el se afla la volanul mașinii în momentul accidentului, ulterior aceștia au aflat că de fapt minora era cea care conducea. 

„De fiecare dată când rotiți roata sau porniți o mașină, vă bateți cu o armă mortală.”  , a declarat Sean Teare din biroul procurorului districtului Harris.

Minora se află acasă, cu familia, iar tatăl acesteia a fost arestat. Poliția a stabilit o cauțiune de 2.000 de dolari.

„Dacă ai de gând să înveți un tânăr cum să conducă, mergi într-o parcare goală. Mergi undeva unde nu ai potențialul de a lua viața cuiva.” , a adăugat acesta.

Sursa: antena 1

RECLAMĂ
Articolul precedentFiul de 19 ani al cântăreţei Anamaria Pop, moartă în cumplitul accident la Cicârlău, a transmis un mesaj emoţionant pe Facebook
Articolul următorStrigătul de ajutor al unei mame, diagnosticate cu cancer: ,,Am doar 33 de ani și vreau foarte mult să-mi cresc copiii”