Acasă STIRI SPORTIVE ”Știți cine a rezolvat-o? Adi Mutu!”. Mihai Rotaru a intrat în direct...

”Știți cine a rezolvat-o? Adi Mutu!”. Mihai Rotaru a intrat în direct și a povestit ce s-a întâmplat

170
0

Mihai Rotaru, acționarul majoritar al celor de la Universitatea Craiova, a dezvăluit în ce va consta campania de transferuri a verii la gruparea din Bănie.

RECLAMĂ

Mutu, decisiv în transferul lui Anzor la Universitatea Craiova

Omul de afaceri a spus că patru sau cinci jucători vor fi aduși la echipa lui Costel Gâlcă (52 de ani), iar trei dintre aceștia vor fi rezolvați în cel mai scurt timp. În plus, Rotaru a specificat că jucătorii vor veni pe bani și nu liberi de contract.

Pentru a exemplifica faptul că și până acum a făcut acest lucru, finanțatorul oltenilor a povestit ce s-a întâmplat cu Anzor Mekvabishvili (23 de ani), mijlocașul care a semnat cu Universitatea Craiova în ianuarie 2024. Transferul a fost realizat și cu spijinul lui Adrian Mutu (45 de ani).

”Cred că vom aduce 4-5 jucători, dar pe 3 vrem să îi aducem urgent. I-am fi vrut să îi avem astăzi.

Jucătorii valoroși stau acum și așteaptă oferte pe bani, din Arabia Saudită. Este vorba de jucători străini, avem doar un român pe listă.

Craiova a plătit pentru transferuri de fiecare dată, dar uneori lucrurile se complică. L-am adus pe Anzor, am plătit 750.000 de euro.

Ne înțeleseserăm cu el, cu clubul, apoi am aflat că are un impresar. Lucrurile s-au complicat, a mai durat trei săptămâni”, a spus Rotaru, într-o intervenție telefonică, în direct, găzduită de emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

”Singurul străin din România care va juca la Euro”

Omul care conduce destinele Universității Craiova a povestit mai apoi și ce rol a avut Mutu la negocierile legate de transferul lui Anzor.

”Știți cine a rezolvat-o? Adi Mutu! De ce? Pentru că-l știa pe impresarul din Italia, jucaseră împreună. L-am sunat pe Adi și l-am rugat să ne ajute și s-a rezolvat.

Impresarul nu voia să îl lase în România. Anzor este singurul jucător străin din România care va juca la Euro”, a mai spus Rotaru, la Digi Sport.

sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/stiti-cine-a-rezolvat-o-adi-mutu-mihai-rotaru-a-intrat-in-direct-si-a-povestit-ce-s-a-intamplat-3008697

RECLAMĂ
Articolul precedentValentin Mihăilă, pe urmele legendarului Usain Bolt. Care este viteza maximă cu care a alergat
Articolul următorPrunea a lăudat transferul lui Silviu Lung jr la Universitatea Craiova