Acasă STIRI SPORTIVE Prunea a lăudat transferul lui Silviu Lung jr la Universitatea Craiova

Prunea a lăudat transferul lui Silviu Lung jr la Universitatea Craiova

141
0

Florin Prunea a văzut anunțul și este sigur: ”Transferul numărul 1 în România”Florin Prunea (55 de ani) este foarte atent la toate transferurile care se fac în perioada de mercato a verii în SuperLiga, astfel că a fost deja impresionat de o mutare.

RECLAMĂ

Prunea a lăudat transferul lui Silviu Lung jr la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova l-a transferat pe Silviu Lung jr (34 de ani), fotbalist care va fi remunerat cu un salariu lunar în valoare de 10.000 de euro.

Prunea crede că gruparea din Bănie a dat lovitura verii și l-a catalogat pe goalkeeper ca fiind un ”portar de obiectiv major”.

”Este transferul numărul unu în România, în momentul de față. Silviu Lung jr, la Universitatea Craiova.Este portar de obiectiv major”, a spus Prunea, prezent în studioul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport.

Silviu Lung jr: ”Vreau să îmi fac un cadou pentru anul următor: să ridic deasupra capului un trofeu cu Universitatea Craiova

Silviu Lung jr a vorbit despre ce și-a propus înaintea noului sezon alături de olteni și a transmis că este nerăbdător să se reîntâlnească cu fanii ”Științei”.

Sunt fericit că m-am întors acasă. Aștept cu nerăbdare atmosfera de pe ‘Ion Oblemenco’ și să mă bucur alături de suporteri.

(n.r. Cum au decurs negocierile?) Au început cam de câteva luni. Câte un telefon, câte un ‘ce mai faci?’, dar totul a decurs foarte bine și cred eu că am luat cea mai bună decizie.

Ambii părinți s-au bucurat, pentru că m-am întors acasă. Tata a făcut performanță la acest club și s-a bucurat foarte mult să revin la Craiova.

Vreau să îmi fac un cadou pentru anul următor: să ridic deasupra capului un trofeu cu Universitatea Craiova.

(n.r. Care sunt obiectivele tale de la Craiova?) Eu îmi doresc să joc cât mai bine și să îmi fac treaba cât mai bine.

Îmi doresc să avem rezultate, să căștigăm trofee la Universitatea Craiova și nu în ultimul rând să ne calificăm în grupele Conference League.

Mi-a fost dor de suporterii ‘Științei’. De fiecare dată când am jucat în Turcia am văzut că atmosfera de acolo este incendiară și spectaculoasă și de fiecare dată îmi veneau în minte suporterii Universității Craiova”, a declarat Silviu Lung jr.

sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/florin-prunea-a-vazut-anuntul-si-e-sigur-e-transferul-numarul-1-in-romania-3008377

E cel mai important transfer făcut de o echipă. Este un jucător fantastic.

RECLAMĂ
Articolul precedent”Știți cine a rezolvat-o? Adi Mutu!”. Mihai Rotaru a intrat în direct și a povestit ce s-a întâmplat
Articolul următorMihai Rotaru îl vrea pe Alex Cicâldău la Universitatea Craiova