Home STIRI SPORTIVE Ştiinţa adună gloriile pentru refacerea echipei Costică Ştefănescu: “Voi ajuta Universitatea Craiova”

Ştiinţa adună gloriile pentru refacerea echipei Costică Ştefănescu: “Voi ajuta Universitatea Craiova”

401
0
loading...

O altă glorie a Ştiinţei se va alătura echipei manageriale şi va ajuta Universitatea Craiova. Costică Ştefănescu a anunţat că se va implica în refacerea echipei.

loading...
loading...

Antrenorul Universităţii Craiova, Aurică Ţicleanu, l-a sunat pe Costică Ştefănescu pentru a-I propune să se alăture noului proiect.

M-a sunat Ţicleanu ca să-mi propună să mă alătur noului proiect. Spun de la început că voi ajuta cu mare drag Universitatea Craiova, eu fizic nu prea pot să mă duc să stau acolo pentru că trebuie să plec în străinătate. Nu pot să rămân mult în România. Asta nu mă împiedică oricând vor apela la mine să-i ajut cu un sfat sau cu orice vor avea nevoie. Voi ajuta din tot sufletul Universitatea Craiova deoarece consider că cei de la Federaţie au făcut o mare nedreptate atunci când au dezafiliat această echipă. Poate s-au făcut greşeli, s-or fi încălcat unele legi, însă din respect pentru suporterii Universităţii şi pentru generaţia “Craiova Maxima”, cea care practic a contribuit la calificarea la turneul din ’84, nu trebuia să le treacă nici prin gând să dezafilieze această echipă. Acea generaţie a mea a sacrificat o semifinală de Cupa UEFA cu Benfica pentru a veni la Bucureşti să jucăm contra Italiei şi să câştigăm acel meci. După acea partidă, noi am avut meci cu Benfica şi ştiţi şi voi ce ni s-a întâmplat, nu mai are rost să reluăm povestea cu autocarul. Mă bucur că Mititelu a decis în sfârşit să se înhame la un proiect cu fostele legende şi sunt sigur că de această dată Craiova nu are cum să nu renască. Voi ajuta Universitatea cu ce pot eu, însă i-am explicat lui Aurică Ţicleanu că nu voi putea sta foarte mult în Craiova. Mă bucur că Universitatea va reveni la vară în fotbalul românesc, deoarece această echipă mi-a oferit foarte multă satisfacţie pe plan profesional. Era dureros pentru mine să merg în străinătate şi să fiu întrebat unde am jucat iar eu să spun că am fost căpitanul unei echipe care nu exista. Universitatea a fost unică în fotbalul românesc şi a fost prima echipă care a deschis drumul marii performanţe. Costică Ştefănescu, sursa: editie.ro

loading...
loading...