Acasă Monden Soția lui Gabi Stângău trage un semnal de alarmă, după ce a...

Soția lui Gabi Stângău trage un semnal de alarmă, după ce a fost creat un cont fals în numele familiei. Mesajul postat de Diana Berințan: „Aș fi recunoscătoare…”

363
0

A trecut o săptămână de când Gabi Stângău a murit, iar familia este, în continuare, în stare de șoc. Mama și soția lui sunt distruse de durere, iar, de curând, Diana Berințan a tras un semnal de alarmă, după ce s-a trezit că a fost creat un cont fals pe TikTok, în numele familiei.Familia și apropiații suferă după moartea lui Gabi Stângău. Mama lui Livia, rămasă văduvă, este distrusă de durere. Și soția lui trece prin momente grele, după ce și-a pierdut bărbatul iubit.

RECLAMĂ

Diana Berințan a tot postat, de când s-a aflat de tragedie, imagini și mesaje emoționante în memoria violonistului și se pare că aceste imagini au fost folosite și în alt scop. Soția lui Gabi Stângău a spus pe Instagram că a aflat de un cont fals de TikTok, despre care s-a spus că, de fapt, ar fi fost creat chiar de ea, în numele ei familiei.

Tânăra trage un semnal de alarmă și spune că nu are cont de TikTok, iar oamenii care au fost impresionați de felul tragic în care a murit violonistul să nu creadă în postările respective, de aceea, și-a rugat urmăritorii să raporteze contul.

„Dragilor…Eu NU am cont de TikTok, așa că v-aș fi recunoscătoare dacă m-ați ajuta cu un raport, fiecare în parte, la contul memoryam_gabi, pentru a închide contul. Îmi fură pozele și inventează descrieri eronate. Vă mulțumesc!”, a scris soția lui Gabi Stângău, pe Instagram.

Diana Berințan, gest emoționant, în memoria lui Gabi Stângău
Diana Berințan s-a dezlipit cu greu de sicriul lui Gabi Stângău la înmormântare. Și după acest moment greu, tânăra vrea să îi păstreze amintirea vie bărbatului iubit și a postat mai multe imagini în care apare în timp ce aprinde lumânări în locul unde se aflau deja poze și alte candele aprinse de oamenii care și-au luat rămas bun de la violonist.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/sotia-lui-gabi-stangau-trage-un-semnal-de-alarma-dupa-ce-a-fost-creat-un-cont-fals-in-numele-familiei-mesajul-postat-de-diana-berintan-as-fi-recunoscatoare-foto-329541.html

RECLAMĂ
Articolul precedentCare sunt cauzele neștiute ale durerilor de cap. Toată lumea trebuie să fie atentă la anumite sem
Articolul următorBogdan Vătăjelu a semnat și a fost prezentat, la o zi de la despărțirea de ”U” Cluj