Acasă STIRI SPORTIVE Bogdan Vătăjelu a semnat și a fost prezentat, la o zi de...

Bogdan Vătăjelu a semnat și a fost prezentat, la o zi de la despărțirea de ”U” Cluj

416
0

Bogdan Vătăjelu (30 de ani) a fost prezentat oficial de Aktobe, formație din Kazahstan, la o zi de la despărțirea de ”U” Cluj.Bogdan Vătăjelu a semnat cu Aktobe un contract valabil două stagiuni și va avea un salariu superior celui de la ”U” Cluj.

RECLAMĂ

Bogdan Vătăjelu a semnat cu Aktobe

Bogdan Vătăjelu a jucat puțin în acest început de an pentru ”U” Cluj. A fost titular doar cu Universitatea Craiova, 2-2, dar a fost schimbat la pauză după o primă repriză de uitat.

În cel mai recent meci disputat de ”U” Cluj, cu FCSB, Bogdan Vătăjelu nici nu s-a regăsit în lotul echipei lui Ioan Ovidiu Sabău.

A doua experiență în străinătate pentru Bogdan Vătăjelu

Kazahstanul devine a treia țară în care Bogdan Vătăjelu va juca fotbal, după România și Cehia.În Cehia, fundașul lateral a stat din ianuarie 2017 până în iulie 2019, perioadă în care a evoluat pentru Sparta Praga, care l-a cumpărat de la Universitatea Craiova pentru 1,3 milioane de euro, și Jablonec.

sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/fotbal-international/bogdan-vatajelu-a-semnat-si-a-fost-prezentat-la-o-zi-de-la-despartirea-de-u-cluj-2837605

RECLAMĂ
Articolul precedentSoția lui Gabi Stângău trage un semnal de alarmă, după ce a fost creat un cont fals în numele familiei. Mesajul postat de Diana Berințan: „Aș fi recunoscătoare…”
Articolul următorMihai Rotaru a auzit ce a spus Nicolae Dică după meciul direct și nu s-a abținut: ”Am un mesaj. Du-te, Dică, du-te!”