Home STIRI SPORTIVE Sorin Cârțu, după plecarea lui Ouzounidis: ”Cred că au fost nemulțumiri și...

Sorin Cârțu, după plecarea lui Ouzounidis: ”Cred că au fost nemulțumiri și din partea lui!” Ce nume de antrenor a pomenit

94
0
loading...

Universitatea Craiova a rămas fără antrenor înaintea a două meciuri importante – derby-ul  cu FCSB, transmis în direct, duminică de la ora 21.30, la Digi Sport 1, și apoi returul cu FK Laci, de joi, tot la Digi Sport 1.

loading...
loading...

Iar președintele grupării din Bănie, Sorin Cârțu, este conștient că trebuie să găsească repede un succesor lui Marinos Ouzounidis.

El a recunoscut că Edi Iordănescu ar fi un tehnician care s-ar potrivi stilului dorit de patronul Mihai Rotaru.

”Edi Iordănescu e o soluție bună tot timpul pentru multe echipe. S-ar putea, vedem. Noi nu ne gândeam la schimbarea lui Ouzounidis, mergeam pe proiectul cu el.

Nu avem soluții la momentul ăsta, nu a fost o mișcare premeditată”, a explicat Sorin Cârțu pentru playsport.ro. 

Sorin Cârțu: ”Cred că au fost nemulțumiri și din partea lui Ouzounidis

Președintele Universității crede că plecarea lui Ouzounidis este o decizie logică după eșecul din Conference League.

”E greu să fii de acord cu așa ceva, să pierzi de o asemenea manieră. Poți să mai accepți unele, dar asta e greu. Nu vreau să întru în prea multe comentarii, așa s-a decis.

Cred că au fost nemulțumiri și din partea lui Ouzounidis, cine știe, poate a propus chiar el rezilierea. Nu știu dacă a înaintat vreo listă cu jucători.

Eu știu că, după ce s-a terminat Cupa României i-am spus să își facă un plan cu jucători pe care îi dorește și să îi propună, dar eu nu am văzut așa ceva”, a mai declarat Sorin Cârțu.

sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/sorin-cartu-dupa-plecarea-lui-ouzounidis-cred-ca-au-fost-nemultumiri-si-din-partea-lui-ce-nume-de-antrenor-a-pomenit-1199403

loading...
loading...