Home STIRI SPORTIVE Mihai Rotaru are lista făcută! Cine sunt antrenorii doriți în locul lui...

Mihai Rotaru are lista făcută! Cine sunt antrenorii doriți în locul lui Marinos Ouzounidis

252
0
loading...

Universitatea Craiova caută din nou antrenor după despărțirea de Marinos Ouzounidis – antrenorul grec a achitat nota de plată a eșecului cu albanezii de la FK Laci.

loading...
loading...

Dar nu doar rezultatul, ci mai ales jocul echipei l-a convins pe Mihai Rotaru că e nevoie de o schimbare ca să nu se repete rușinea de anul trecut cu georgienii.

Chiar dacă Ouzounidis a adus 2 trofee în vitrină, Cupa și Supercupa României, echipa nu a strălucit pe teren, iar patronul a decis să nu mai aștepte și returul pentru a produce un șoc la echipă. 

Astfel după Cristiano Bergodi și Marinos Ouzounidis, Universitatea ar putea avea din nou un antrenor român, dacă nu-l punem la socoteală pe interimarul Corneliu Papură.

Edi Iordănescu devine favorit pentru preluarea Universității Craiova

Edi Iordănescu ar fi prima opțiune a lui Mihai Rotaru – antrenorul de 43 de ani a mai fost pe lista echipei din Bănie și este liber de contract după ce a câștigat campionatul cu CFR Cluj. 

Șefii Universității își doresc oricum un tehnician care să imprime un joc mai spectaculos și să mizeze pe tineri, iar Edi Iordănescu pare adecvat unui astfel de proiect, chiar dacă afirmase că ar prefera o aventură în străinătate. 

Apoi, Emil Săndoi s-ar potrivi profilului, mai ales după ce a impresionat la Chindia Târgoviște, echipă cu care s-a bătut la playoff după ce evitase retrogradarea. De asemenea, fostul fundaș a fost mereu o variantă pentru echipa la care a petrecut cea mai mare parte a carierei.

Mircea Rednic este alt nume vehiculat la Craiova, deși nu este recomandat de ultimele rezultate de la Poli Iași și Viitorul.

Însă experiența lui poate fi un atu, mai ales că a mai antrenat gruparea olteană acum 16 ani când a lansat celebra expresie adresată lui George Copos: ”Ce bine-mi pare că ai luat țeapă!” 

sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/mihai-rotaru-are-lista-facuta-cine-sunt-antrenorii-doriti-in-locul-lui-marinos-ouzounidis-1199323

loading...
loading...