Acasă Stiri Şofer de TIR ucis în cabină într-o parcare din Franţa. Un coleg...

Şofer de TIR ucis în cabină într-o parcare din Franţa. Un coleg l-a tăiat, apoi a fugit

22308
0

Un şofer de TIR a fost ucis în cabină, într-o parcare din Franţa. Un coleg l-a tăiat, apoi a fugit, poliţia căutându-l şi la această oră.

RECLAMĂ

Crimă oribilă între şoferii de camioane, într-o parcare de TIR-uri din Franţa. Unul dintre camionagii a fost tăiat cu cuţitul de un coleg şi a murit pe loc. Ucigaşul a fugit şi e de negăsit.

Informaţii şi fotografii de la locul crimei au apărut pe mai multe grupuri de camionagii, inclusiv româneşti, nenorocirea având loc sâmbătă seara în parcarea Vemars, pe A1 Paris- Lille, în apropierea aeroportului Charles de Gaulle.

Din relatările şoferilor, e vorba despre un cmionagiu lituanian care a băut sâmbătă seara cu un coleg de aceeaşi naţionalitate, apoi cei doi s-au luat la ceartă şi victima a fost ucisă în cabina TIR-ului pe care îl conducea.

Iniţial, şoferii au crezut că hoţii l-au atacat pe şofer şi l-au ucis, fiind destul de dese cazurile în care camionagii sunt jefuiţi în parcări.

Sursa: Observator

RECLAMĂ
Articolul precedentVladimir Beliş, fost director IML, nu crede că Dincă a acţionat singur: „Domnilor poliţişti, faceţi-l să vorbească”
Articolul următorPoliţiştii care au privit nepăsători o fată sângerând pe stradă, la Galaţi, sunt cercetaţi disciplinar