Acasă Stiri Poliţiştii care au privit nepăsători o fată sângerând pe stradă, la Galaţi,...

Poliţiştii care au privit nepăsători o fată sângerând pe stradă, la Galaţi, sunt cercetaţi disciplinar

580
0

Poliţiştii care au privit nepăsători o fată sângerând pe stradă, la Galaţi, sunt cercetaţi disciplinar. Cei doi agenţi, unul dintre ei o femeie, nu se dau jos din maşină să acorde primul ajutor copilei.

RECLAMĂ

O fată de 14 ani, plină de sânge, a fost văzută pe o stradă din Galați. Polițiștii au fost filmați în timp ce o privesc din mașină, fără să coboare să o ajute. Potrivit martorilor, agenții au sunat la 112 la insistențele trecătorilor. 

O poliţistă e filmată cum îşi fereşte privirea de la fata care sângera la doi metri de ea şi nu coboară din maşiă pentru a o ajuta. Agenţii au sunat la 112, fata a fost preluată de o Slavare, dusă la spital şi operată de ugenţă.

E vorba despre o fată dintr-un centru de Plasament. IPJ Galaţi a demarat cercetarea disciplinară a celor doi agenţi.

Inspectoratul Judeţean de Poliţia Galaţi a emis luni de dimineaţă un comunicat:”Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Galați este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea I.P.J. Galați a dispus, încă de ieri, declanșarea cercetării disciplinare față de cei doi polițiști, la finalizarea căreia, vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

Minora care apare în imagini a fost transportată la spital, de un echipaj de salvare, iar în funcție de rezultatul verificărilor și a raportului de expertiză medico-legală, se va stabili dacă aceasta a fost victima vreunei infracțiuni.”

Sursa: observator

RECLAMĂ
Articolul precedentŞofer de TIR ucis în cabină într-o parcare din Franţa. Un coleg l-a tăiat, apoi a fugit
Articolul următorTrafic complet blocat spre mare. Şapte maşini implicate într-un accident. Un autoturism a ars, un mort