Acasă Stiri Vladimir Beliş, fost director IML, nu crede că Dincă a acţionat singur:...

Vladimir Beliş, fost director IML, nu crede că Dincă a acţionat singur: „Domnilor poliţişti, faceţi-l să vorbească”

1573
0

Vladimir Beliș, fost director al Institutului Național de Medicină Legală „Mina Minovici”, este de părere că Gheorghe Dincă nu este un lup singuratic şi nu a acţionat singur. 

RECLAMĂ

Expertul Vladimir Beliş nu crede că Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani care a afirmat că le-a omorât pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, ar fi acţionat singur, ci că ar fi fost, mai degrabă, o unealtă folosită de alţii.

Fostul şef al Institutului de Medicină Legală a declarat în exclusivitate la emisiunea „Sinteza Zilei” că Gheorghe Dincă este un psihopat cu o obsesie predominant sexuală și o lipsă totală de umanism, dar nu şi de discernământ. 

„Eu sunt sigur că e o încrengătură de asociaţi aici, nu cred că e un lup singuratic. Nu cred în această teorie. Nu cred pentru că nu văd de ce ar putea să facă răpire și apoi crimă. Putea să găsească altă metodă de a face un rău, nu neapărat uciderea. Este un obsedat sexual, dar sunt prea multe lucruri care nu se leagă. Plus reticenţa de a vorbi a familiei. Era un psihopat folosit, da, era o unealtă, aşa cred”, a declarat Vladimir Beliş la Antena3.

Despre testarea lui Gheorghe Dincă la detectorul de minciuni, profesorul a spus că acest aparat „este pentru oamenii zdraveni”.

Domnilor poliţişti, faceţi-l să vorbească. Trebuie să vorbească, o să cedeze”, a îndemnat fostul director al INML.

În urmă cu două zile, Vladimir Beliș a spus că trupul Alexandrei Măceaşnu putea ajunge cenușă, dacă era ținut mai multe ore sub foc.

Profesorul a explicat, în cadrul unei emisiuni TV, că, la crematoriu, trupul se incinerează în mai bine de o oră, la o temperatură de 1.400 de grade, în vreme ce soba improvizată, descoperită în locuința lui Gheorghe Dincă, putea produce o temperatură de aproape 300 de grade

Sursa: observator

RECLAMĂ
Articolul precedentAndreea este de negăsit de mai bine de 48 de ore. Mama copilei de 15 ani este disperată, fata a fost dată în consemn la frontieră
Articolul următorŞofer de TIR ucis în cabină într-o parcare din Franţa. Un coleg l-a tăiat, apoi a fugit