Acasă Life Style Șofer de TIR la 90 de ani, considerat cel mai bătrân din...

Șofer de TIR la 90 de ani, considerat cel mai bătrân din lume. Se trezește la 4 dimineața și lucrează 12 ore pe zi

1218
0

Un britanic de 90 de ani este considerat cel mai în vârstă șofer de TIR din lume. Bărbatul a trecut testele medicale pe care trebuie să le facă în fiecare an și spune că vrea să mai conducă cel puțin un an.

RECLAMĂ

Brian Wilson, din Sheffield, este șofer de camion din 1953. După 70 de ani de condus vehicule de mare tonaj încă are energie pentru turele de 12 ore necesare ca să ducă marfă în toată Anglia. Bărbatul de 90 de ani, tată a patru copii, își începe ziua la ora 4 dimineața, potrivit Daily Mail.

Având în vedere vârsta înaintată, Brian Willsion trebuie să facă un control medical în fiecare an ca să poată să își dreptul de a conduce pe șoselele publice.

După ce a trecut testele de anul acesta, bărbatul spune că este fericit că nu este obligat să își încheie cariera.

„Dacă mă voi simți suficient de bine, atunci voi continua, chiar dacă sunt la o vârstă înaintată. Trebuie să merg în fiecare an (la testele medicale) și mă bucur că am trecut”, a spus el.

Înainte să devină șofer de TIR, Brian a făcut parte din armata britanică, unde condus blindate în 1950, când a fost dislocat în Germania. Când s-a întors acasă s-a angajat ca șofer la o companie petrolieră, iar apoi a început să lucreze la compania de transport a tatălui său.

Ulterior, acesta a preluat firma când tatăl său a murit în anii 1970 și continuă să o conducă de atunci. De când a devenit șofer profesionist, Brian a adunat milioane de kilometri, dar acum face doar călătorii scurte, de aproximativ 250 de km.

„Depinde cât sunt de ocupat și săptămâna asta am fost ocupat. Am lucrat în fiecare zi și probabil că voi lucra mai mult de 40 de ore în această săptămână. Mâine voi lucra aproximativ 12 ore, deoarece voi pleca spre Birmingham, la aproximativ 5 dimineața și apoi va fi 17 când mă voi întoarce, dar m-am obișnuit cu asta. Lucrez pentru mine și nu aș face-o dacă aș lucra pentru altcineva”, a spus bărbatul.

Sursa: Daily Mail

RECLAMĂ
Articolul precedent„Bombardierul” lăsat liber după ce a desfigurat o polițistă, pericol public / Câte dosare are la activ „copilul” care i-a dat un șut în gură unei agente!
Articolul următorGeorgiana Lobonț, noi imagini din vacanță, cu soțul. Cei doi par să fi uitat de divorț