Acasă Stiri „Bombardierul” lăsat liber după ce a desfigurat o polițistă, pericol public /...

„Bombardierul” lăsat liber după ce a desfigurat o polițistă, pericol public / Câte dosare are la activ „copilul” care i-a dat un șut în gură unei agente!

460
0

Magistrații care l-au lăsat liber pe „bombardierul” care a mutilat o agentă, dând un semnal clar celorlalți infractori dornici să bată sau să omoare polițiști aflați în misiune, îl judecă pe individ și în alte două dosare, așadar știau cu cine au de a face.

RECLAMĂ

Judecătorii care au considerat că este normal ca golanii să bată polițiștii aflați în misiune și l-au plasat în arest la domiciliu pe individul care i-a dat un șut în gură unei agente știau că autorul este infractor cu state vechi, deși are doar 16 ani. Conform portalului instanțelor de judecată, la care, teoretic, au acces și magistrații care l-au lăsat în arest la domiciliu pe Gabi Ciuraru, din Onești, respectivul mai are două dosare penale. În unul dintre dosare a fost acuzat de deținere ilegală de produse pirotehnice, iar în cel de-al doilea este judecat pentru furt.

Faptul că individul are reale veleități de infractor nu a contat pentru judecătorii care au analizat cererea procurorilor, în dosarul în care minorul este acuzat că a pocnit o polițistă aflată în misiune – faptă înregistrată video, atât de camerele de supraveghere din zona evenimentului, cât și de bodycam-ul polițistei care a fost umplută de sânge.

Cosiderând că minorul poate și mai mult, judecătorii i-au oferit acestuia ocazia să meargă acasă și să se antreneze, respingând cererea de arestare preventivă. Totuși, este de apreciat că în cazul polițistei care a încasat un picior în gură l-au plasat în arest la domiciliu, fiindcă, dacă „bombardierul” ar fi călcat în picioare un civil, probabil că acesta ar fi fost lăsat sub control judiciar.


„În seara de 13.01.2023, în jurul orei 18.00, în timp ce se afla pe B-dul Oituz, din municipiul Onești, în fața simigeriei Luca, inculpatul minor în vârstă de 16 ani C.G. a lovit-o cu piciorul în bărbie pe numita D.I., agent de poliție în cadrul Poliției municipiului Onești – Biroul Ordine Publică, aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu, fiind îmbrăcată în uniformă și purtând toate însemnele distinctive ale autorității de stat cauzându-i acesteia leziuni care necesită pentru vindecare un număr de 6-7 zile de îngrijiri medicale.
Dosarul a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Onești, în cauză efectuându-se urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, prev. și ped. de art. 257 al. ,1 4 C.P. cu referire la art. 193 al. 2 C.P. cu aplic. art. 113 al. 3 C.P.
Întrucât, după comiterea faptei, inculpatul minor s-a sustras, în cauză a fost necesară efectuarea, în perioada 13-15 ianuarie 2023, de activități investigativ-operative desfășurate de lucrătorii din cadrul IPJ Bacău și jandarmi, cu sprijinul Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Bacău și Brigăzi de Operațiuni Speciale Bacău, în urma cărora inculpatul minor a fost identificat, reținut și prezentat la judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Onești, cu propunere de arestare preventivă. Față de inculpatul minor C.G. s-a dispus luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Onești, decizia fiind contestată de procurori la Tribunalul Bacău”, au precizat procurorii.

Citește și:

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/bombardierul-lasat-liber-dupa-ce-a-desfigurat-o-politista-pericol-public-cate-dosare-are-la-activ-copilul-care-ia-dat-un-sut-in-gura-unei-agente-297868.html

RECLAMĂ
Articolul precedentRecompensă uriașă pentru taximetristul din Cluj care a dus gratuit o mamă cu copilul la spital. “Încă nu l-am găsit”
Articolul următorȘofer de TIR la 90 de ani, considerat cel mai bătrân din lume. Se trezește la 4 dimineața și lucrează 12 ore pe zi