Acasă STIRI SPORTIVE Şocat de condamnarea lui Gică Popescu, Mititelu avertizează: „Ar fi un dezastru...

Şocat de condamnarea lui Gică Popescu, Mititelu avertizează: „Ar fi un dezastru ca Vasile Avram să câştige alegerile”

431
0

Candidat la şefia FRF (alegerile sunt programate miercuri), Gică Popescu a primit 3 ani, o lună şi 10 zile şi nu îi va mai putea lua locul lui Mircea Sandu. Actualul şef al FRF susţine că, în cazul în care miercuri va fi ales noul preşedinte, se va ajunge la alegeri anticipate în şase luni de zile.

RECLAMĂ

Adrian Mititelu se arată şocat de decizia luată în „Dosarul Transferurilor”. Patronul Universităţii Craiova spune că şi Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir vor fi condamnaţi pentru dezafilierea Craiovei. Mititelu crede că, dacă Vasile Avram va câştiga alegerile de la FRF, atunci va fi dezastru în fotbalul românesc:

„Să fie condamnat Gică Popescu chiar nu credeam. Nu-mi vine să cred. Dacă nu s-ar fi băgat în acest proiect mârşav de a proteja caracatiţa lui Mircea Sandu, nu s-ar fi ajuns aici. Dar judecătorii au ţinut cont. O să vedeţi că pedepsele pentru dezafilierea Universităţii Craiova or să fie şi mai mari. Şi cu două cifre o să vedeţi condamnări”, a declarat Mititelu la Sport.ro.

RECLAMĂ
Articolul precedentToţi cei 8 inculpaţi din Dosarul Transferurilor sunt în custodia Poliţiei. FOTO: Mihai Stoica, ridicat de acasă
Articolul următorGigi Neţoiu, în arestul IPJ Dolj cu zâmbetul pe buze