Acasă Monden Şi-a dat jos „ilicul şi fota”, iar fanii au rămas înmărmuriţi de...

Şi-a dat jos „ilicul şi fota”, iar fanii au rămas înmărmuriţi de ce se ascunde sub hainele tradiţionale ale cântăreței de muzică populară

1595
0

Irina Maria Birou a încins rețelele de socializare! Cântăreața de muzică de populară a pozat în costum de baie în Dubai

RECLAMĂ

Cântăreața de muzică de populară Irina Maria Birou a încins rețelele de socializare cu pozele în costum de baie pe care le-a făcut în Dubai. Artista are o comunitate numeroasă pe Instagram, iar fani iau fost încântați când văzut cele mai recente poze postate de artistă din Emiratele Arabe. Prietenii virtuali au dat multe like-uri și au postat multe comentarii.

Irina Maria Birou a încins rețelele de socializare!

Cântăreața Irina Maria Birou are mii de urmăritori pe rețelele sociale, acolo unde îți ține fanii la curent cu toate noutățile și diverse fotografii.Plecată în vacanță în Dubai, Irina Maria Birou a fost la plajă și a postat câteva poze cu ea în costum de baie, cu care a făcut furori pe rețelele de socializare. Cântăreața a pozat într-un costum de baie albastru și având o bere în mână.

„Știți cumva, oare berea îngrașă?“, a scris artista în dreptul pozei prestate.

Fanii au reacționat imediat la postarea vedetei.

„Dacă o bei în Dubai la plajă nu îngrașă!“ / „La ce sexy ești, fii sigură că nu!“ / „La cât de frumoasă ești nici nu contează“ / „Vorba lu’ Magicianu’ Robert: «Măiculița mea, Irino!»“ / „Ești superbă“, au comentat fanii.

Nu a fost prima dată când cântăreața de muzică populară își încântă fanii cu imagini fierbinți. Și anul trecut, în vară, artista Irina Maria Birou a renunțat la costumul popular în favoarea costumului de baie și să se răcorească în apele unei piscine. Reacțiile celor care o urmăresc pe rețele de socializare nu au ezitat să apară iar aceasta a primit numai comentarii pozitive.

Petrecere mare la aniversare

Tânăra interpretă de muzică populară Irina Maria Birou reprezintă zona Olteniei cu fală și mândrie peste tot în lume. Ea își are originile în satul Poiana din județul Gorj și a început cariera de solist încă de mic copil.

Tânăra își are originile în satul Poiana din județul Gorj și a început cariera de solist încă de mic copil. Este considerată una dintre cele mai bune voci tinere ale folclorului românesc.

Anul trecut, când artista a împlinit 27 de ani în toamna anului trecut și a dat mare chef, invitând toată suflarea artistică.

O mulțime de colegi de breaslă au felicitat-o și au petrecut cu ea până dimineață, în septembrie 2023, la cortul iubitului său, într-un decor de poveste, cu flori și o mulțime de baloane. S-a dansat pe toate ritmurile, iar divele populare au arătat impecabil.

Artista este considerată una dintre cele mai bune voci tinere ale folclorului românesc. Printre cele mai ascultate melodii ale sale se numără și „Inimă te duc la târg”, „Mă-ntreabă neicuța-ntruna”, „E târziu să-ți pară rău”.

Acum, cântăreața de muzică de populară Irina Maria Birou a încins rețelele de socializare cu pozele în costum de baie pe care le-a făcut în Dubai.

sursa: https://www.bzi.ro/irina-maria-birou-a-incins-retelele-de-socializare-cantareata-de-muzica-de-populara-a-pozat-in-costum-de-baie-in-dubai-foto-4948239?utm_source=NIC&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-POST&fbclid=IwAR3ulL3B0XluzyBU3SwmC_cagVht7pqByRk-Au1c32TRz-HWBep56Usuy7w_aem_AZxnPzbrD-xoIir19HvKKrlB_6mMugI8ypdEFJ0oV9_9QH_JCRXvNxBpN4xVNFYyt4jj8xzioSvAI0Dd45tQl9_G

RECLAMĂ
Articolul precedentModul inedit în care o femeie și-a anunțat partenerul că a rămas însărcinată! Toți au rămas fără cuvinte
Articolul următorCum a ajuns să arate Cornelia Rednic la 48 de ani. Artista nu se mai oprește din slăbit și e de nerecunoscut când nu îmbracă portul popular