Acasă Life Style Cum a ajuns să arate Cornelia Rednic la 48 de ani. Artista...

Cum a ajuns să arate Cornelia Rednic la 48 de ani. Artista nu se mai oprește din slăbit și e de nerecunoscut când nu îmbracă portul popular

435
0

Cornelia Rednic a devenit de nerecunoscut de când s-a apucat de slăbit, însă încă nu are de gând să se oprească. În vârstă de 48 de ani, soția lui Lupu Rednic susține că vrea să mai dea jos încă 4 kilograme. Totodată, Cornelia Rednic susține că i-a fost destul de greu până a găsit metoda optimă de slăbire.

RECLAMĂ

În ultimii ani, Cornelia Rednic a trecut prin mai multe schimbări fizice, dar spune că tot vrea să mai dea jos câteva kilograme. În vârstă de 48 de ani, artista a slăbit considerabil și deși a punctat că se simte bine în pielea ei, își dorește să mai scape de câteva kilograme pentru a ajunge la greutatea pe care și-a propus-o, potrivit Unica.ro.

Cornelia Rednic, de nerecunoscut de când s-a apucat de slăbit

Cornelia Rednic a ieșit învingătoare în lupta cu kilogramele nedorite cu ajutorul unei alimentații corecte și a efortului fizic susținut. Într-un interviu recent, artista a declarat că este mulțumită de felul în care arată acum, dar mai are de dat jos încă aproximativ 4 kilograme.

„Eu nu sunt pentru siluetă, sunt o femeie armonioasă, zic eu, la vârsta pe care o am! Am 48 de ani, mai am puțin de slăbit, dar, poate sună aiurea, mie îmi place de mine și vreau să fiu eu armonioasă și bucuroasă că așa poate ofer armonie și bucurie celorlalți.

Când o să consider că stau hainele bine și am am scăpat de unele lucrușoare de pe ici-colo, o să mă opresc. Cred că vreau să mai dau jos cam 4 kilograme”, a mărturisit soția lui Lupu Rednic.

Cum a găsit metodă optimă de slăbire

Până să găsească metoda de slăbire potrivită pentru ea, a ținut fel de fel diete fulger care nu au funcționat. Abia când a început să-și schimbe stilul de viață a reușit să vadă primele rezultate.

„Tot încercam să slăbesc și nu reușeam. La un moment dat, am spus: «Gata, de acum trebuie să slăbesc». Acum, eu nu recomand nimănui să facă ce am făcut eu. Sub nicio formă să slăbești 10 kilograme pe lună nu e bine. Acum nu sunt la dietă, mi-am schimbat modul de a mânca, stilul de viață. Am un prieten care a slăbit peste 20 de kilograme și arată foarte bine.Nu i-a căzut părul, nu i-a căzut fața, arată extraordinar de bine și mi-a spus că merge pe această metodă de fasting, adică post intermitent”, a mai precizat Cornelia Rednic, la Antena Stars.

sursa: https://www.bzi.ro/cornelia-rednic-de-nerecunoscut-de-cand-s-a-apucat-de-slabit-cum-arata-in-prezent-sotia-lui-lupu-rednic-4949467?utm_source=RADIOBZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwAR12QG9GxZ6s9a-ks2oXW5oJNtTDElxu3FZ4DmfC0PTAbpKutK76lnMj4iE_aem_AZw99ew3q-rOE5eGrUqWc6rb58mpZdZDv4ST-CRPRobH5Y2U5zUAV4V3Pt6HZG-Yfy80nF552wpbngQ1RX56ibP8

RECLAMĂ
Articolul precedentŞi-a dat jos „ilicul şi fota”, iar fanii au rămas înmărmuriţi de ce se ascunde sub hainele tradiţionale ale cântăreței de muzică populară
Articolul următorS-a terminat! Adrian Mititelu Jr. i-a dat o replică „grea” tatălui său și a luat o decizie radicală