Acasă Monden Scene șocante în parcarea unui club de fițe din Mamaia! Un bărbat...

Scene șocante în parcarea unui club de fițe din Mamaia! Un bărbat a agresat o femeie sub privirile neputincioase ale prietenei sale

568
0

Imagini șocante sosite pe adresa noastră de pont info@spynews.ro! Scenele violente au fost surprinse în parcarea unuia dintre cele mai cunoscute cluburi din România, în Mamaia, la închiderea sezonului. Am ales să blurăm imaginile pentru a proteja în special identitatea victimelor.Scene șocante în fața unuia dintre cele mai cunoscute cluburi din România, în Mamaia, la închiderea sezonului! În imaginile primite pe adresa noastră de pont info@spynews.ro se vede cum, în parcare, în spatele unui bolid de lux, un bărbat nervos sare să agreseze o domnișoară brunetă, sub privirile neputincioase ale prietenei ei.

RECLAMĂ

O femeie a fost agresată în parcarea unui club de fițe din Mamaia

Imagini șocante sosite pe adresa noastră de pont info@spynews.ro! Scenele violente au fost surprinse pe litoralul românesc, în parcarea unuia dintre cele mai cunoscute cluburi din România, în Mamaia, la închiderea sezonului. Am ales să blurăm imaginile pentru a proteja, în special, identitatea victimelor.

Scenele violente au fost surprinse în parcarea unui club de fițe! În imagini se vede cum, în spatele unei mașini, un bărbat nervos sare să agreseze o domnișoară brunetă. Nu știm care este relația dintre ei, însă se vede clar că bărbatul este extrem de agitat, are o discuție aprinsă cu domnișoara pe care la un moment dat o lovește, îi dă o palmă.

În acest timp, prietena ei îi ia apărarea, însă furia bărbatului crește și lovește cu pumnul, iar apoi continuă să o bruscheze pe tânără sub privirile neputincioase ale unei domnișoare blonde care, cel mai probabil, îi era prietenă bună victimei.

Ce să faci dacă ești victima violenței domestice

Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați a pus la dispoziția victimelor violenței domestice o linie telefonică gratuită, cu un număr unic de contact, 0800.500.333, pentru a semnala situații de violență domestică, trafic de persoane, discriminare de gen sau dicriminare multiplă, reglementat de Legea nr. 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței în familie. Acest serviciu este asigurat 24/24 ore, 7/7 zile. Numărul este apelabil gratuit din orice rețea cu acoperire națională.

Apelul la linia telefonică pentru ajutor specializat (helpline) poate fi făcut de către potențiala victimă/victimă a violentei domestice, a traficului de persoane, a discriminării de gen sau a discriminării multiple, un părinte sau un alt membru al familiei, o persoană din cadrul rudelor/ afinilor, un vecin sau un cunoscut al familiei, fie de un martor sau de o altă persoană care știe de existența unui caz din această categorie.

SURSA: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/scene-socante-in-parcarea-unui-club-de-fite-din-mamaia-un-barbat-a-agresat-o-femeie-sub-privirile-neputincioase-ale-prietenei-sale-video-315271.html

RECLAMĂ
Articolul precedentInterlopul găsit spânzurat în celulă dirija o rețea de trafic de droguri în Penitenciarul Mărgineni / Prietenii cred că a fost omorât
Articolul următorFRF a aprobat schimbarea denumirii » Cum se numește acum FCU Craiova