Acasă Stiri Scandalul Primarului PNL: Filmat în Tanti Mița în Dusterul de Serviciu!

Scandalul Primarului PNL: Filmat în Tanti Mița în Dusterul de Serviciu!

202
0

Într-o scenă desprinsă parcă dintr-un film de comedie, câmpul liniștit din Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a devenit martorul unui spectacol incredibil. Primarul, fără nicio urmă de scrupule, a fost surprins în ipostaza jenantă în care își “poseda” una dintre angajatele sale chiar în Dusterul de serviciu. Imaginați-vă această scenă surreală: primarul și angajata lui, în mijlocul câmpului, în mașina de serviciu, cu toată nepăsarea lumii.Dar surpriza a fost completă atunci când au fost prinși în flagrant!Edilul, fără să stea pe gânduri, a luat-o la fugă cu pantalonii în vine, iar “nesătula” sa angajată l-a urmat, creând un tablou absolut hilar. Privind această situație, este imposibil să nu te tăvălești de râs, dat fiind absurditatea și ridicolul întregii situații. Cu siguranță, această întâmplare va rămâne vie în memoria locuitorilor și va fi subiectul principal al conversațiilor pentru mult timp în Miheșu de Câmpie.

RECLAMĂ

Sursa foto www.cancan.ro

Nu are sens să ne pierdem vremea, să mergem direct la subiect. Emil Casoni, primarul comunei Miheșu de Câmpie, și-a adus în “ședință” una dintre angajate, profitând de faptul că suntem în plină campanie electorală. A decis să organizeze o “întâlnire” în afara sediului primăriei. Femeia, trecută de tinerețe, a fost de acord. Probabil că i-a fost dificil să îl refuze pe șeful ei, poate ține la postul său.

Când au ajuns cu mașina pe câmp, au început imediat “treaba”. Au aruncat la o parte hainele care îi incomodau și… a început spectacolul! În timp ce primarul PNL își “poseda” angajata, pe tanti Miuța, niște domni “nepoliticoși” le-au întrerupt “joaca”.

sursa: https://newscj.ro/scandalul-primarului-pnl-filmat-in-tanti-mita-in-dusterul-de-serviciu/

RECLAMĂ
Articolul precedentLiviu Ungurean „Bocciu” rămâne în arest! Nu va fi în galerie la Universitatea Craiova – Rapid! Curtea de Apel i-a respins cererea de eliberare
Articolul următorMihai Rotaru, așa „țeapă” la un transfer, mai rar: Universitatea Craiova a refuzat un fotbalist care acum costă 35.000.000 de euro!