Acasă STIRI SPORTIVE Mihai Rotaru, așa „țeapă” la un transfer, mai rar: Universitatea Craiova a...

Mihai Rotaru, așa „țeapă” la un transfer, mai rar: Universitatea Craiova a refuzat un fotbalist care acum costă 35.000.000 de euro!

268
0

Mihai Rotaru și-a luat o „țeapă” de proporții, după ce Universitatea Craiova a refuzat un fotbalist care acum costă 35.000.000 de euro.Georgi Mamardashvili (23 de ani) a fost integralist în ambele meciuri de la baraj ale Georgiei. Naționala gruzinilor s-a calificat în premieră la Campionatul European, turneu ce va avea loc în această vară în Germania.

RECLAMĂ

Mihai Rotaru, așa „țeapă” la un transfer, mai rar: Universitatea Craiova a refuzat un fotbalist care acum costă 35.000.000 de euro!

Fostul fundaș al celor de la Gaz Metan Mediaș, Akaki Khubutia a rememorat că, în vara anului 2020, l-a propus pe Giorgi Mamardashvili la echipa patronată de Mihai Rotaru. Deși a discutat cu finanțatorul oltenilor, portarul nu a ajuns la un consens cu echipa antrenată la vremea respectivă de Cristiano Bergodi, iar câteva luni mai târziu goalkeeper-ul a semnat cu Valencia.

„L-am propus la Craiova când ei au jucat împotriva lui Lokomotiv Tbilisi, dar cei de acolo nu s-au întors cu niciun răspuns. După câteva luni, a plecat la Valencia. Dar e mai bine așa. Am vorbit cu impresarul lui Torje din Timișoara (n.r. Cristea Opria), care mi-a zis că vorbește la Craiova, că e apropiat de președintele lor. Căutau portar, le-am zis de el, dar nimic”, potrivit GSP.

În primă instanță, portarul a ajuns la Valencia sub formă de împrumut. După un sezon, clubul de pe „Mestalla” l-a achiziționat definitiv în schimbul a 850.000 de euro.

Giorgi Mamardashvili, nominalizat la titlul de cel mai bun jucător din La Liga sub 23 de ani

Portarul georgian se simte foarte bine sub comanda lui Ruben Baraja, iar prestațiile lui demonstrează asta. Mamadarshvili a strâns 66 de meciuri consecutive jucate în La Liga.

De altfel, Federația Spaniolă de Fotbal l-a propus pentru titlul de cel mai bun jucător sub 23 de ani din La Liga, dar a pierdut „cursa” în fața catalanului Pau Cubarsi.

Cifrele lui Giorgi Mamardashvili

Giorgi Mamardashvili a jucat toate meciurile în acest sezon de La Liga, iar goalkeeper-ul a reușit să nu primească niciun gol în nouă partide.

Portarul, în vârstă de 23 de ani, a evoluat pentru Dinamo Tibilisi, FC Rustavi, FC Lokomotiv Tibilisi și Valencia.

  • În sezonul 2019 – 2020, Giorgi Mamardashvili a fost desemnat portarul sezonului în prima ligă a Georgiei.
  • Giorgi Mamardashvili are 15 selecții pentru naționala Georgiei, iar în șase partide internaționale nu a încasat gol.
  • sursa:https://www.prosport.ro/fotbal-intern/superliga/mihai-rotaru-asa-teapa-la-un-transfer-mai-rar-universitatea-craiova-a-refuzat-un-fotbalist-care-acum-costa-35-000-000-de-euro-19856202

RECLAMĂ
Articolul precedentScandalul Primarului PNL: Filmat în Tanti Mița în Dusterul de Serviciu!
Articolul următorFratele lui Emi Pian, botez cu 400 de interlopi / Două clanuri care se urăsc de moarte au dansat împreună