Acasă STIRI SPORTIVE Liviu Ungurean „Bocciu” rămâne în arest! Nu va fi în galerie la...

Liviu Ungurean „Bocciu” rămâne în arest! Nu va fi în galerie la Universitatea Craiova – Rapid! Curtea de Apel i-a respins cererea de eliberare

170
0

Decizie nefavorabilă pentru Liviu Ungureanu, zis „Bocciu”. Liderul de galerie al celor de la Rapid București rămâne în arest, după ce instanța i-a respins cererea de eliberare.Reamintim că rapidistul a fost reținut de către autorități în „Dosarul Pyro” și că în cursul zilei de joi, 28 martie 2024, a fost prezentat în fața instanței.

RECLAMĂ

Liviu Ungurean „Bocciu” rămâne în arest!

Liviu Ungureanu, cunoscut și ca „Bocciu”, rămâne în arest, au decis judecătorii. Instanța a respins cererea de eliberare a liderului de galerie de la Rapid București.

Clubul condus de Dan Șucu este zguduit din temelii, de un scandal de proporții. Președintele Rapidului, Daniel Niculae, și cel care conduce galeria echipei, Liviu Ungureanu, au fost ridicați de la domiciliu și au fost duși la audieri. Oficialul giuleștenilor a scăpat mai ușor, fiind în liberate, suspectat în cazul introducerii materialelor pirotehnice pe stadion.

De cealaltă parte, Liviu Ungureanu, poreclit Bocciu, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Alături de Liviu Ungureanu, alți doi suporteri ai Rapidului au fost arestați preventiv. Și aceștia au contestat decizia, iar unul dintre ei s-a ales cu control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

„CAB în dosarul penal nr 8369/3/2024 (dosarul liderului și suporterilor echipei Rapid). Respinge contestațiile inculpaților Ungurean Georgian Liviu, Filială Valentin Marius și rămân cu măsura arestului preventiv pentru următoarele 30 de zile. Iar pentru inculpatul Andrei Ciprian Gabriel admite contestația și înlocuiește măsura arestului preventiv cu măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Decizia este definitivă”, se arată în decizia Curții de Apel.

Galeria Rapidului, nevoită să caute o soluție

Înainte de a aflat decizia instanței, Liviu Ungureanu le-a transmis un mesaj suporterilor giuleșteni. Acesta afirma că își dorește să fie prezent în peluză la meciul cu Universitatea Craiova. Totodată, acesta a transmis că dacă decizia instanței va fi nefavorabilă, așa cum s-a și întâmplat, galeria va căuta o soluție.

„Salutare dragi Rapidiști,

Prin intermediul lui Gigi Corsicanu’ s-a luat legătura cu avocatul lui Liviu Ungurean, iar Liviu ne-a transmis că le mulțumește tuturor rapidiștilor că sunt alături de el, și face apel la toată suflarea rapidistă să fie alături de echipă, poate mai mult decât atunci când era el în peluză! Iar la meciul cu Farul și-ar fi dorit să audă galeria Rapidului până acolo unde este el reținut.

Nu vrea să lase galeria acum la greu, și speră la o decizie favorabilă și corectă din partea instanței. Are încredere atât în instanță cât și în Dumnezeu că totul se va clarifica, și la meciul cu Craiova își dorește să conducă galeria Rapidului așa cum a făcut-o până acum.

Liviu face apel la calm către toți rapidiștii, iar în cazul în care decizia instanței va fi defavorabilă, atunci se va lua o hotărâre în privința viitorului galeriei Rapidului.

Vom reveni cu detalii după decizia instanței!”, a transmis Liviu Bocciu, potrivit Visiniu.ro.

sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/superliga/liviu-ungurean-bocciu-ramane-in-arest-nu-va-fi-in-galerie-la-universitatea-craiova-rapid-curtea-de-apel-i-a-respins-cererea-de-eliberare-19856971

RECLAMĂ
Articolul precedentCele mai sănătoase ceaiuri pe care să le bei zilnic. De ce le recomandă specialiștii
Articolul următorScandalul Primarului PNL: Filmat în Tanti Mița în Dusterul de Serviciu!