Acasă Stiri Scandal în direct între Monica Tatoiu şi Gigi Becali. Bodu a părăsit...

Scandal în direct între Monica Tatoiu şi Gigi Becali. Bodu a părăsit studioul

934
0

Scandal în direct, la România TV. George Becali a avut o răfuială de zile mari cu Monica Tatoiu, în timpul emisiunii România Te Vede. Europarlamentarul Sebastian Bodu a decis chiar să părăsească studioul. Întreaga ceartă dintre invitaţi a început de la o discuţie despre criticile pe care Neagu Djuvara i le-a adus lui Gigi Becali.

RECLAMĂ
În momentul în care Gigi Becali, aflat într-o intervenţie telefonică, i-a spus Monicăi Tatoiu „Monicuţa”, aceasta l-a taxat dur pe patronul Stelei.”Monicuţa sunt, eventual, pentru soţul şi mama mea şi prietenii mei. (…) Sunteţi mitocan în comportamentul faţă de femei. Le recomand femeilor din sectorul 6 să nu vă voteze”, a reacţionat Monica Tatoiu.După un şir de împunsături între cei doi, scandalul a degenerat, iar europarlamentarul PDL Sebastian Bodu, aflat alături de Tatoiu în studio, a decis să plece. Asta după ce Becali ceruse ca Bodu să fie filmat „la genunchiul stâng”.

„Cred că nu face subiectul. Ce treabă are lucrul ăsta? Am spus întotdeauna că dacă intră Gigi Becali într-o emisiune, eu plec. Dacă în momentul ăsta nu îl scoateţi pe Becali… Alegeţi între mine şi Gigi Becali”, a spus Bodu, părăsind studioul.

„Pleacă şi tu după Bodu, că amândoi sunteţi duşi cu capul”, şi-a continuat Becali războiul cu Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu i-a replicat că nu vrea să intre în dialog cu un om care îi este inferior şi care dovedeşte că este „primitiv”.

„Monicuţaaaa…gata, te-ai liniştit, Monicuţa?”, a întrebat-o Becali.

„Nu o să mă liniştesc decât atunci când electoratul din România o să aibă capacitatea de a alege bobul de neghină”, a fost reacţia lui Tatoiu.

sursa:rtv.net

RECLAMĂ
Articolul precedentDan Diaconescu este cercetat pentru MITĂ electorală. DD a împărţit mici şi biscuiţi la Târgu Jiu
Articolul următorGeoană şi-a lansat candidatura la Segarcea. Cum i-a îndemnat pe oameni la vot