Acasă Stiri Dan Diaconescu este cercetat pentru MITĂ electorală. DD a împărţit mici şi...

Dan Diaconescu este cercetat pentru MITĂ electorală. DD a împărţit mici şi biscuiţi la Târgu Jiu

1238
0

Dan Diaconescu este cercetat pentru mită electorală după ce reprezentaţii Consiliului Judeţean Gorj au depus o plângere privind oferirea de bunuri pentru a convinge oamenii să voteze pentru un anumit candidat, informează România TV.

RECLAMĂ
Dan Diaconescu

În după-amiaza de joi, Diaconescu a organizat, înainte de a se da startul campaniei pentru alegerile parlamentare, un concert electoral pe Insuliţa Târgu Jiu.

O plângere a fost depusă de Ciprian Florescu, vicepreşedintele CJ Gorj, acesta reclamând, pe lângă biscuiţii şi micii oferiţi de Dan Diaconescu, faptul că la concert se aflau şi două ecrane care afişau mesaje electorale, deşi campania pentru alegerile parlamentare nu începuse încă.

Procurorii au numit această acţiune mită electorală în sensul de oferirea de bunuri pentru a convinge oamenii să voteze cu un anumit candidat.

Eu am sunat la 112, după ce am primit mai multe apeluri din zona unde se desfăşura mitingul lui Dan Diaconescu, şi i-a informat pe cei de acolo că pe Insuliţa din Târgu Jiu se împărţeau biscuiţi, apă, mici, fulare, căciuliţe în culorile partidului PPDD. În urma sesizării mele, la câteva ore am primit un apel de la reprezentanţii Poliţiei care mi-au spus că plângerea mea va fi înaintată Biroului Electoral Judeţean„, a declarat Ciprian Florescu la România TV.

sursa: rtv.net

RECLAMĂ
Articolul precedentAndreea Bănică, 25 de spectacole într-o lună
Articolul următorScandal în direct între Monica Tatoiu şi Gigi Becali. Bodu a părăsit studioul