Acasă Stiri Geoană şi-a lansat candidatura la Segarcea. Cum i-a îndemnat pe oameni la...

Geoană şi-a lansat candidatura la Segarcea. Cum i-a îndemnat pe oameni la vot

908
0

Senatorul USL Mircea Geoană şi-a lansat, sâmbătă, la Segarcea în judeţul Dolj, candidatura pentru alagerile parlamentare din 9 decembrie, îndemnându-i pe oameni să vină la vot, întrucât nouă din cei 20 de milioane de români trăiesc sub pragul sărăciei, iar „aşa ceva nu se mai poate”.

„Nouă milioane de români din cei 20 de milioane, câţi am mai rămas pe acest tărâm al nostru sfânt, trăiesc sub nivelul sărăciei, iar două milioane din cei patru milioane de salariaţi mari şi laţi câţi mai avem, deşi au salariu, nu ajung să se întreţină şi să îşi plătească factura la sfârşit de lună. Avem o ţară mult prea săracă şi mult prea inegală şi trebuie să luptăm în primul rând cu sărăcia şi cu inegalitatea, iar cei care vă spun hai să dăm celor bogaţi că de pe masa lor o să cadă şi pe masa săracului nu au dreptate. Hai să ajutăm de sus şi să dăm acces la şcoală celor tineri, o pensie mai bună celor bătrâni, medicamente româneşti mai ieftine şi subvenţii pentru agricultură”, a spus Geoană, în fata a peste o mie de oameni.

RECLAMĂ

De asemenea, Geoană a criticat în termeni duri fosta guvernare şi i-a îndemnat pe oameni să vină la vot. „Şi-au bătut joc de banii europeni timp de patru ani. 20 de miliarde de euro pentru agricultură trebuia să intre în România. Nişte neisprăviţi. Nişte oameni care nu au avut habar de ce înseamnă să conduci o ţară. (…) Ce se va întâmpla după 9 decembrie nu este vorba despre Geoană, Zgonea sau noi, ci este vorba despre ce facem cu ţara. Vă rog din inimă veniţi la aceste alegeri, dacă vreţi pentru mine, vă mulţumesc foarte mult, m-aţi mai votat şi sper să mă votaţi în continuare. Şi pe Vali Zgonea la fel. Dar veniţi pentru că este nevoie de dumneavoastră, pentru că nu mai merge aşa, se prăbuşeşte ţara asta, ne pleacă copiii peste tot”, a declarat Geoană.

Mircea Geoană candidează pentru Colegiul 5 Senat Segarcea-Dăbuleni-Valea Dunării.

La Segarcea, odată cu Mircea Geoană, şi-a lansat candidatura şi deputatul Valeriu Zgonea, care candidează pentru Colegiul 9. Înainte de lansarea candidaturilor, cei doi parlamentari au participat la inaugurarea căminului cultural din Segarcea. „Să ridicăm steagul USL pentru 9 decembrie. 9 decembrie, pentru noi toţi care am rămas în România şi pentru cei care au plecat, pentru că în România în ultimii trei ani şi jumătate nu au avut şansă să aibă un loc de muncă. În 9 decembrie trebuie să veniţi la vot, pentru ca după 10 decembrie eu şi Mircea Geoană să putem vota un guvern pentru dumneavoastră. (…) Cei care au închis sute de şcoli, cei care nu au vrut să dea primarilor USL ca să trăiţi şi dumneavoastră ca în Europa, dar vorbeau frumos la televizor. Pe vremuri îi chema PDL şi erau portocalii. Azi îi cheamă ARD, adică vor să vă ardă încă o dată la buzunare. Ei sunt oamenii care şerpuiesc oamenii după ora 5.00 pe uliţe, promiţând câte 50 de lei şi câte o făină, pentru ca după aia să suferim patru ani”, a spus Valeriu Zgonea.

sursa: REALITATEA.NET

RECLAMĂ
Articolul precedentScandal în direct între Monica Tatoiu şi Gigi Becali. Bodu a părăsit studioul
Articolul următorExclusiv: Ora 19.00: ”DULCE-I GRAIUL DE FOLCLOR” LA OLTENIA 3TV