Home Uncategorized Scandal fara precedent la Miami: romanii au ajuns sa fure de la...

Scandal fara precedent la Miami: romanii au ajuns sa fure de la romani! Sorin “Capone” acuza: “Ospatarii de la restaurantul lui Borcea mi-au clonat cardul!”

556
0
loading...

Sotul Andreei Spatar, Sorin Marica, a constatat cu stupoare ca ii lipsesc aproape 500 de dolari din cont, iar cercetarile facute de banca de care apartine cardul duc catre o frauda petrecuta in localul “La Vendetta”, apartinand actionarului dinamovist Cristi Borcea.

loading...
loading...

Stabilit de luni bune in Statele Unite, impreuna cu sotia si fetita lor, Sorin Marica a ramas nostalgic dupa preparatele culinare romanesti. Pentru a-si satisface poftele, Sorin si Andreea Spatar frecventau destul de des restaurantul “La Vendetta” din Miami, apartinand boss-ului dinamovist Cristi Borcea, acolo unde se vand in special mici.

De fiecare data, Sorin a platit cu un card american, pe care il alimenta periodic, cu diverse sume de bani. Intr-una din zile, “Capone” si a scos nevasta la film, si, cand a vrut sa plateasca, a fost informat ca limita cardului a expirat! Cum era si normal, romanul a mers la banca, a scos un extras de cont on-line si, dintr-o sumara cercetare, a sesizat ca pe data de 27 decembrie cineva care i-a clonat “plasticul” facuse cumparaturi intr-un supermarket de la aproximativ 200 de kilometri departare, in valoare totala de circa 500 de euro. Sorin Marica este convins ca ospatarii de la restaurantul “La Vendetta”, mana in mana cu seful de sala, sunt responsabili de copierea datelor de pe card, cu instrumente specifice.

“Nu este prima data cand s-a intamplat acest lucru acolo si victimele sunt tot romani. Am vorbit si cu seful de sala si i-am spus ca astfel vor pierde toti clientii. Sunt convins ca acolo mi-a fost clonat cardul, la fel cum sunt sigur ca domnul Borcea nu stie despre practicile angajatilor sai. Am incercat sa dau de dansul, dar nu am reusit. Sper sa afle cu ce se ocupa ospatarii si seful de sala si sa ia masuri”, ne-a declarat Sorin, care a fost deja despagubit de banca, institutia financiara deschizand un dosar, in colaborare cu departamentul anti-frauda, al politiei locale.

sursa: http://www.wowbiz.ro

loading...
loading...