Home Uncategorized Noua fita printre designerii romani! Sonia Trifan si-a pus sigla cu cristale...

Noua fita printre designerii romani! Sonia Trifan si-a pus sigla cu cristale swarovski pe haine!

530
0
loading...

Creatorii romani devin din ce in ce mai cunoscuti peste hotare, asa ca s-au gandit si ei sa adopte moda “siglelor la vedere”. Una dintre promotoarele acestei idei este Sonia Trifan, care si-a lansat ultima colectie cu sigla vizibila!

loading...
loading...

In acesta iarna, Sonia Trifan si-a facut o colectie impresionanta de tinute la care si-a aplicat si sigla sa “SNY”. Metoda nu este noua in lumea modei internationale, insa la noi, nu prea se practica acest lucru decat foarte rar. Asa ca, designerul a deschis drumul si spre vizibilitatea numelui la creatori, nu doar a remarcarii hainelor prin prisma stilului fiecaruia dintre cei care lucreaza in moda.

Pentru sigla SNY, m-am gandit foarte mult! Nu stiam cum o sa iasa si cum o sa arate pe haine, dar, dupa prima rochita facuta, mi-a placut foarte mult. Am mers pe varianta cu sigla din pietre Swarovski, intrucat arata superb si da o nota  speciala tinutei. Chiar daca se face greu si dureaza pentru croitoresele mele sa aplice pietrele manual mai bine de doua ore, asta e. Orice lucru bun se face cu sacrificiu”, a declarat Sonia Trifan pentru WOWbiz.ro.

sursa: wowbiz.ro

loading...
loading...