Home STIRI SPORTIVE “Jerry”, “principal” la Severin

“Jerry”, “principal” la Severin

723
0
loading...

Ionel Gane este noul antrenor principal al echipei CS Turnu Severin. Team- managerul grupării oltene, Stathis Smyris, a anunţat astăzi, pe site-ul oficial, că a renunţat la instalarea tehnicianului Alexios Alexandris din cauza unor “neînţelegeri” în ceea ce priveşte alcătuirea lotului.

loading...

“În perioada sărbătorilor de Crăciun am lucrat zi de zi în cel mai bun mod cu putinţă cu Ionel Gane, cu care împărtăşim ideile şi pasiunea pentru noua echipă. Comparând cele două mentalităţi diferite, am ales să avem încredere într-o persoană care iubeşte, îi pasă şi este sută la sută dedicat echipei noastre. Ionel Gane este noul antrenor principal al CS Turnu Severin. El are toată experienţa şi cunoaşterea pentru a sprijini proiectul nostru şi îi vom oferi tot ce are nevoie pentru a reuşi în noua poziţie. Ceea ce înseamnă jucători valoroşi, disciplină şi stabilitate financiară. Împreună cu Ionel Gane vom crea echipa la care visăm toţi”, a afirmat team managerul Stathis Smyris.

Conform afirmaţiilor lu Smyris, antrenorul grec Alexios Alexandris, al cărui contract urma să intre în vigoare la 16 ianuarie, nu a fost de acord cu noua strategie a clubului, aceea de a se folosi cu precădere jucători români. “Am declarat public că intenţiile noastre sunt să creăm o echipă românească şi nu o colonie de jucători străini. Am organizat echipa U21, academia noastră şi am extins colaborările în străinătate. Acesta e drumul, unul cu o singură bandă, şi nu vom schimba pentru nimic această rută şi cu siguranţă nu ne vom întoarce, nu vom abdica de la principii. Personal i-am explicat domnului Alexandris filozofia şi regulile clubului nostru, iar din moment ce nu a fost capabil să le înţeleagă şi să le adopte sută la sută înseamnă că nu se potrivea proiectului nostru”, a adăugat Smyris, conform Mediafax.

sursa: jurnalulolteniei.ro

loading...