Acasă STIRI SPORTIVE Şapte foşti jucători ai Craiovei sunt gata să revină în Bănie! Fanii...

Şapte foşti jucători ai Craiovei sunt gata să revină în Bănie! Fanii olteni: „Dragoste şi pasiune ca la Universitatea nu au mai întâlnit niciodată!”

550
0

Şapte foşti jucători de la Universitatea s-au adunat în retur la Severin, acolo de unde se gândesc să revină la vară în Bănie. „Dacă Universitatea Craiova mai exista, aş fi revenit şi în Liga a II-a. La Craiova sunt sigur că mă voi întoarce cândva, nu ştiu când”, a declarat atacantul Florin Costea.

RECLAMĂ

Liderul fanilor olteni a declarat că ştie motivul pentru care jucătorii îşi doresc să revină în Bănie: dragostea suporterilor!

„E normal ca aceşti jucători să-şi dorească să revină la Craiova, indiferent dacă vom juca în Liga 1 sau Liga 2. Fie că a fost vorba de Florin Costea sau Dorel Stoica, ei pe unde au fost, dragoste şi pasiune ca la Universitatea nu au mai întâlnit niciodată. Însă, pe noi suporterii ne interesează emblema, culorile şi palmaresul acestui club, deoarece jucătorii sunt trecători.

E normal ca ei să îşi dorească să revină. Mai arătaţi-mi un stadion în România unde, Craiova cu Piţurcă antrenor pierdea meci de meci şi în tribune erau 30.000 de spectatori. Însă, consider că cel mai important este ca Ştiinţa să revină în fotbal”, a spus Gabi Blondu’ pentru www.prosport.ro  /  sursa: prosport.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentCraiova: Pacient preluat cu elicopterul de la Spitalul Judeţean pentru o intervenţie chirurgicală de urgenţă
Articolul următorTrei decese de gripă au fost înregistrate din 18 februarie, în judeţele Dolj, Arad şi Dâmboviţa