Acasă STIRI SPORTIVE „Săpături” de primăvară în Bănie » L-a convins pe Mititelu să-l voteze...

„Săpături” de primăvară în Bănie » L-a convins pe Mititelu să-l voteze pe Burleanu, apoi s-a dus şi a negociat cu rivala CS U: „Vin cu Contra!”

441
0

Marcel Popescu e omul zilei la Craiova. Fostul preşedinte al Universităţii a reuşit să puncteze la două capete în numai 24 de ore: pentru echipa lui Mititelu, dar şi pentru cea susţinută de Primărie!

RECLAMĂ

Surse autorizate au povestit pentru GSP.ro cum s-a sucit Popescu.

Vineri, a fost în birou cu Mititelu şi cu Răzvan Burleanu. Popescu şi candidatul FRF au reuşit să-l convingă pe patronul oltean să le acorde votul la alegerile din 5 martie după ce i-au promis acestuia că doar aşa Universităţii i se va face dreptate după episodul dezafilierea. Patronul oltean a şi anunţat deja oficial: „Craiova votează cu Burleanu”.

Azi însă, Marcel Popescu a avut o întîlnire cu Mihai Rotaru, finanţatorul rivalei lui Mititelu. Cei doi au discutat posibilitatea ca fostul impresar să devină preşedintele CS U Craiova din vară. Sursele GSP povestesc că Popescu s-a prezentat la întîlnire hotărît să pună mîna pe postul din cadrul echipei pe care a hulit-o încă de la înfiinţare, în vara lui 2013.

Popescu i-a promis lui Rotaru că i-l aduce pe Contra antrenor şi că, în mai puţin de 4 ani, va lua titlul cu echipa susţinută de primăria Craiova:

„Cu jucători care nu au cîştigat nimic şi un antrenor la fel, n-ai cum să iei campionatul prea curînd, ascultă-mă pe mine. Dacă faci un turneu cu Năvodari, Corona şi Botoşani, ieşi pe locul 4 cu actualul lot şi antrenor!

Vrei să fii campion? În cît timp? În 4 ani ţi-a zis Geolgău? Ca să iţi toace banii timp de 4 ani?! Se poate şi mai devreme! Eu ţi-l aduc pe Contra din vară şi jucătorii de care ai nevoie ca să ataci titlul din primul an!”. sursa: gsp.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentPatru argumente care ne arată că Antonescu + Băsescu = LOVE
Articolul următorIncredibil! Universitatea Craiova nu s-a prezentat la meci, dar Adrian Mititelu acuză adversarii: „FC Olt să demonstreze că e afiliată la FRF”