Acasă STIRI SPORTIVE Incredibil! Universitatea Craiova nu s-a prezentat la meci, dar Adrian Mititelu acuză...

Incredibil! Universitatea Craiova nu s-a prezentat la meci, dar Adrian Mititelu acuză adversarii: „FC Olt să demonstreze că e afiliată la FRF”

502
0

Adrian Mititelu, patronul Universităţii Craiova, crede că echipa sa nu va pierde la „masa verde” partida cu FC Olt, deşi jucătorii nu s-au prezentat la meci

RECLAMĂ

Am văzut că lumea s-a grăbit să anunţe că am pierdut jocul cu 3-0. Staţi să vedem dacă Comisiile de la FRF vor omologa acest rezultat. Dacă ajungem la judecată, atunci FC Olt să demonsteze că e afiliată la FRF! Da aţi auzit bine, să demonsteze acest lucru!

Mai mult, pe această cale îi rog să dezvăluie de unde le provin sursele de finanţare la echipă. Dacă se va descoperi aşa cum se vorbeşte, că au finanţare cu bani publici, atunci FC Olt va risca exculderea. Nu am vrut să mă iau de ei, dar fac acest lucru după ce am văzut că oficialii echipei lor au tot început să îşi dea cu părerea despre Universitatea Craiova”, a spus Adrian Mititelu pentru Fanatik.

„N-am fost lăsaţi să ne antrenăm! Riscam să ni se accidenteze jucătorii”
Finanţatorul Universităţii Craiova a explicat şi de ce echipa sa nu s-a prezentat la meci. „I-am rugat pe cei de la FRF să îmi amîne primele două jocuri din startul returului deoarece echipa mea nu a avut condiţii de pregătire în această iarnă. Nu am fost lăsaţi să ne antrenăm în Craiova, pe stadionul Ion Oblemenco, la Calafat, la Severin, am fost hăituiţi în ultimul hal. Nu se poate aşa ceva! Ce ar fi vrut aceşti oameni?

După ce echipa s-a antrenat prin parcuri şi pe terenuri sintetice, iar pe  gazon cu iarbă băieţii au reuşit să intre doar în urmă cu două zile, ar fi vrut ei să îmi las jucătorii să intre pe teren la meciul cu FC Olt şi să mi se accidenteze vreo cinci? Vreau ca toate echipele să beneficieze de condiţii egale de pregătire, iar Universitatea Craiova nu a avut condiţii de antrenament, după ce am fost blocaţi peste tot”, a încheiat Mititelu. sursa: gsp.ro

RECLAMĂ
Articolul precedent„Săpături” de primăvară în Bănie » L-a convins pe Mititelu să-l voteze pe Burleanu, apoi s-a dus şi a negociat cu rivala CS U: „Vin cu Contra!”
Articolul următorTraian Basescu: Nu exclud sa fiu premier. De ce sa resping ideea?