Home STIRI SPORTIVE ”Să vă luați și cornete la voi!” Replica lui Adrian Mititelu jr.,...

”Să vă luați și cornete la voi!” Replica lui Adrian Mititelu jr., după bannerul afișat de fanii Universității

156
0
loading...

Cele două echipe din Craiova au început noul sezon din Liga 1 cu sentimente opuse – Universitatea s-a impus pe Oblemenco cu 1-0 în fața lui FC Argeș, în timp ce FC U Craiova 1948 a cedat pe terenul campioanei CFR Cluj

loading...
loading...

Fanii echipei lui Mihai Rotaru au profitat de faptul că au jucat pe teren propriu și au afișat un banner cu un mesaj pentru fanii rivalei din oraș.

”Noi, sămânțarii, mergem în deplasare în weekendul următor. Aici vor juca unii ce n-au istorie, nici viitor”, a fost mesajul suporterilor echipei care a cucerit recent Supercupa României.

Adrian Mititelu jr.: ”Să vă luați și cornete la voi

Iar replica lui Adrian Mititelu jr. nu a întârziat să apară după atacul la adresa fanilor echipei sale. 

”Să vă luați și cornete la voi. P.S. Nu mai vopsiți bannerele cu pană de curcan”, le-a transmis șeful lui FC U Craiova 1948 pe facebook celor care au realizat bannerul afișat la meciul cu FC Argeș.

Noul episod al rivalității dintre cele două concitadine vine după ”războiul abonamentelor”, în care cele două tabere s-au acuzat reciproc după ce s-a publicat numărul abonaților dinaintea sezonului.

sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/sa-va-luati-si-cornete-la-voi-replica-lui-adrian-mititelu-jr-dupa-bannerul-afisat-de-fanii-universitatii-1191915

loading...
loading...