Home Stiri Bărbat luat la bătaie într-un microbuz din Argeș, din cauza aerului condiționat....

Bărbat luat la bătaie într-un microbuz din Argeș, din cauza aerului condiționat. Șoferul, printre agresori

582
0
loading...

Un bărbat de 37 de ani a fost bătut sâmbătă de mai multe persoane într-un microbuz care efectua o cursă regulată specială pentru muncitori din Argeș. Conflictul s-a iscat după ce omul i-a cerut șoferului să pornească aerul condiționat, potrivit Epitești.

loading...
loading...

Incidentul s-a produs în comuna Leordeni, în jurul orei 17.00. Microbuzul transporta muncitorii pe ruta Găești – Călinești. La un moment dat, un bărbat, pasager în microbuz, s-a luat la ceartă cu șoferul pentru că nu ar fi pornit aerul condiționat. Șoferul i-a spus că aerul funcționează, însă nu face față, din cauza temperaturii ridicate de afară. De aici, lucrurile au luat amploare, iar bărbatul a fost luat la pumni și a primit amenințări. Potrivit sursei citate, conducătorul auto este unul dintre agresori. În imaginile surprinse de la fața locului, se aude cum victima cere să nu mai fie lovită. „Ce faci, dai în mine? Bă, de ce dați, bă, în mine?”, strigă bărbatul bătut. Vă avertizăm că imaginile de mai jos vă pot afecta emoțional.

În urma incidentului, bărbatul bătut a depus plângere, iar polițiștii din Argeș au deschis dosar penal. „Din primele verificări s-a stabilit că un bărbat de 37 de ani, din Topoloveni, ar fi fost agresat pe fondul unui conflict cu conducătorul mijlocului de transport și cu mai multe persoane, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun ce efectua o cursă regulată specială.

A fost întocmit dosar penal, iar verificările continuă, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis Poliția Argeș. Totodată, au fost date patru amenzi în valoare totală de 2.000 de lei, pentru nepurtarea măștii de protecție.
sursa:https://www.libertatea.ro/stiri/barbat-luat-la-bataie-intr-un-microbuz-din-arges-din-cauza-aerului-conditionat-soferul-printre-agresori-3654207?utm_source=gsp.ro&utm_medium=referral

loading...
loading...