Acasă Monden Rugămintea pe care Culiță Sterp o are la concertul la care va...

Rugămintea pe care Culiță Sterp o are la concertul la care va fi prezent și fiul său. “Să nu insistați, că o să înceapă să plângă.”

295
0

Culiță Sterp a venit cu o rugăminte pentru cei care vor participa la evenimentul în care va fi cu fiul său.

RECLAMĂ

Culiță Sterp, cunoscutul și îndrăgitul artist, ține la curent de fiecare dată urmăritorii săi cu evenimentele din viața lui, dar și cele din familie, astfel că este prezent pe rețelele de socializare de fiecare dată și are o legătură strânsă cu fanii lui. Fiul său, Milan, în vârstă de trei ani, nu este străin de publicul pe care tatăl său are, astfel că acesta apare de multe ori în filmulețele pe care artistul le realizează, atât în compania mamei lui, cât și în compania surorilor artistului sau a mamei Geta.

Culiță Sterp urmează să aibă un concert unde va fi prezent și Milan, astfel că a făcut un videoclip în care a venit spre fanii lui cu o rugăminte. Chiar dacă știe că intențiile acestora sunt cele mai bune cu privire la fiul lui, artistul îi roagă să nu insiste să se apropie de el sau să facă poze dacă acesta nu dorește, deoarece va începe să plângă și va fi  greu de liniștit.  “Voi susține un concert unde va fi și Milan. Cei care doriți să faceți poze cu el sau să veniți să îl  luați în brațe, trebuie să înțelegeți că e doar un copil și nu prea știe cu lumea, pentru că are doar trei ani. Nu vreau să mă înțelegeți greșit. Vreau doar să înțelegeți că dacă copilul nu o să vrea să facă poze, să nu încercați să insistați.

Vă spun lucrul acesta pentru că am mai fost cu el la evenimente publice și sunt oameni care vin direct și îl iau în brațe și o să sperie, săracul copil, vă dați seama, la trei ani nu e ca și noi, ăștia mari. Noi suntem învățați și ne bucurăm din suflet cu treaba asta. În schimb, pe el, dacă o să-l vedeți pe acolo cu mama lui sau cu cine o să fie, iar dacă o să-i cereți să facă o poză cu voi și el o să vrea, atunci da, faceți. Dacă vrea el și totul îi convine, este ok, dar dacă nu vrea și se întoarce, să nu insistați, că o să înceapă să plângă.”, a spus Culiță Sterp.

sursa: https://www.kfetele.ro/rugamintea-pe-care-culita-sterp-o-are-la-concertul-la-care-va-fi-prezent-si-fiul-sau-sa-nu-insistati-ca-o-sa-inceapa-sa-planga-20410703?utm_source=fb-post&utm_medium=kfetele&utm_campaign=https://kfetele.ro/rugamintea-pe-care-culita-sterp-o-are-la-concertul-la-care-va-fi-present-si-fiul-sau-sa-nu-insistati-ca-o-sa-inceapa-sa-planga-20410703

RECLAMĂ
Articolul precedentO pană de curent l-a ajutat să afle secretul murdar al soţiei. „Acum, nici măcar nu mă mai pot uita la ea”
Articolul următor„Aș fi preferat să divorțăm, să plece cu tot ce avea, doar să fie pentru David atunci când avea nevoie de el.” Ce regret are Marcela Fota față de soțul ei și ce i-ar spune dacă ar mai avea ocazia