Acasă Life Style O pană de curent l-a ajutat să afle secretul murdar al soţiei....

O pană de curent l-a ajutat să afle secretul murdar al soţiei. „Acum, nici măcar nu mă mai pot uita la ea”

291
0

Bărbatul şi soţia lui erau iubiţi încă din liceu. Soţul spune că la vârsta de 40 de ani soţia lui a început să se schimbe. A observat că începuse să se aranjeze mereu, şi că nu pleca niciodată de acasă fără machiaj şi fără părul aranjat. Devenise distantă faţă de soţul ei şi găsea mereu scuze când bărbatul dorea să facă dragoste. Însă o pană de curent care a avut loc la locul de munca unde bărbatul lucra l-a determinat să ajungă mai devreme acasă. Acesta a surprins-o pe soţia lui, în pat, cu un alt bărbat, care nu era altul decât fratele soţului ei.

RECLAMĂ

“Încă locuiesc cu soţia mea, când o văd cu fiicele noastre îmi vine să plâng. Sunt distrus, nu cred că vom mai avea un viitor împreună”, a spus bărbatul, pentru The Sun.

”M-am gândit că a început să îi placă alt bărbat dar nu am crezut nicio secundă că ar putea fi vorba chiar de fratele meu”, a mai spus acesta.

sursa: https://www.bzi.ro/o-pana-de-curent-le-a-distrus-relatia-ce-a-aflat-barbatul-despre-sotia-lui-este-halucinant-3922882?utm_source=RADIOBZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1Ghnwziipgm3da-UBwEKsjKp44h5CoKLaFCeA_2Tp7ZNDWSpHe95TzXlg_aem_AVJUJD1i17RFsNMwzirvtUvtwnRms508wQZfcN-1Z7Yqo_kWBXql6knOe_JCCYLeFSK_8UwWx6EVZMN_aAvxB8wT

RECLAMĂ
Articolul precedentNoi acuzații grave la adresa lui Florin Salam! „Regele Manelelor” nu ar fi onorat un eveniment pentru care ar fi primit bani: „L-am plătit să-mi cânte…”. Ce s-a întâmplat în toiul petrecerii
Articolul următorRugămintea pe care Culiță Sterp o are la concertul la care va fi prezent și fiul său. “Să nu insistați, că o să înceapă să plângă.”