Acasă STIRI SPORTIVE Reacția savuroasă a lui Ivaylo Petev, după Universitatea Craiova – Rapid 2-1

Reacția savuroasă a lui Ivaylo Petev, după Universitatea Craiova – Rapid 2-1

185
0

Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid, scor 2-1, în cadrul etapei a doua din play-off-ul SuperLigii României.

RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova a urcat pe locul 2 în SuperLigă, cu 31 de puncte. De partea cealaltă, Rapid a ajuns pe locul 4, cu 28 de puncte. 

Ivaylo Petev: ”După roșu, ne-am amintit că trebuie să jucăm!

La finalul meciului, Ivaylo Petev a avut cuvinte de laudă la adresa jucătorilor, dar și a suporterilor. Cel mai lăudat jucător a fost Mitriță, care a decis derby-ul din Bănie.

”Ne bucură că am reușit să ținem rezultatul 0-0 la pauză. Când am luat roșu și am încasat gol, ne-am amintit că trebuie să jucăm. Rapid a fost o echipă foarte bună. Îmi felicit jucătorii și publicul. A fost al 12-lea jucător. Trebuie să lucrăm la psihic.Mă bucur că am făcut atât de mulți oameni fericiți. Oamenii care au intrat de pe bancă au făcut ce le-am spus. Am pus încă un fundaș și am reușit un contraatac. Mitriță a fost căpitanul și liderul azi. A arătat exact ce trebuia. Cred că Mitriță are locul lui în naționala României. Este și prietenul meu.Avem alt meci, nu mă gândesc la campionat. După ce trece meciul următor, ne gândim și la campionat. Cel mai important meci e cel care urmează.”, a declarat Ivaylo Petev la finalul meciului.

SURSA: https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/reactia-savuroasa-a-lui-ivaylo-petev-dupa-universitatea-craiova-rapid-2-1-2893499

RECLAMĂ
Articolul precedentMihai Rotaru, euforic: ”Spiritul oltenesc a învins nebunia Giuleștiului”. Cine este geniul de la Universitatea Craiova
Articolul următorCe face Marius Lăcătuș la primele ore ale dimineții. Cum își începe ziua fostul fotbalist