Home Monden Reacția oficială a spitalului unde a fost internată Gabi Luncă, după ce...

Reacția oficială a spitalului unde a fost internată Gabi Luncă, după ce marea artistă a murit!

312
0
loading...

Gabi Luncă a murit vineri seară într-un spital din Ilfov, după ce în urmă cu trei săptămâni a ajuns în stare gravă la urgențe. Reacția oficială a unității medicale cu privire la decesul artistei.

loading...
  • Gabi Luncă a murit la vârsta de 82 de ani
  • Cântăreața fusese confirmată cu COVID-19

După ce vineri de dimineață Nelu Ploieșteanu a murit în urma infectării cu COVID-19, seara s-a terminat tot cu o veste tragică, tot din lumea muzicii lăutărești. Marea artistă Gabi Luncă a pierdut lupta cu virusul nemilos din China, la trei săptămâni după ce a ajuns în stare gravă la spital.

Cea care a anunțat că a murit a fost Saveta Bogdan, pe contul său de Facebook, iar imediat și alte nume din industria muzicală și-au exprimat regretul față de cea care a fost Gabi Luncă.

Reacția spitalului, după decesul lui Gabi Luncă

Spitalul unde vedeta a fost internată vine și cu prima reacție, iar decesul a survenit la ora 20:50, după ce organismul său nu a mai făcut față bolii grave care i-a afectat întreg corpul.

„Pacienta de 82 ani internată pe 13.03 în spitalul nostru și admisă în STI în 14.04 cu pneumonie SARS-CoV-2 formă severă, afectare pulmonară 90-100%, cu evoluție trenantă și necesar de ventilație mecanică inițial noninvazivă, ulterior intubată pentru ARDS pulmonar. Ulterior a dezvoltat disfuncție multiplă de organ și a survenit decesul în data de 2.04 ora 20,50. S-au respectat toate protocolalele medicale, pacienta nu a prezentat infecții asociate actului medical, secreția traheală a fost negativă la intubație. S-a ținut legătura cu familia și a fost informată permanent de starea pacientei” , au comunicat oficialii Spitalului Județean Ilfov.

Fiica lui Gabi Luncă speră să o înmormânteze creștinește

Pentru că a fost infectată cu COVID-19, protocolul spune că trupul neînsuflețit să fie transportat la morgă, după care introdus în saci, iar apoi băgat în sicriul sigilat. La maxim 24 de ore persoana în cauză trebuie să fie înmormântată, însă fiica lui Gabi Luncă speră ca lucrurile să nu stea așa în cazul mamei sale.

Ea a trimis o solicitare, potrivit RTV, prin care să-i mai fie făcut un test pentru COVID-19 în care să afle dacă mai era sau nu infectată cu noul coronavirus atunci când a survenit decesul, iar în cazul în care nu ar mai fi fost, să poată să-i ia trupul și să-l îngroape creștinește.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/reactia-oficiala-a-spitalului-unde-a-fost-internata-gabi-lunca-dupa-ce-marea-artista-a-murit-251265.html

loading...