Home Stiri Un bărbat din București a înjunghiat un polițist și a transmis totul...

Un bărbat din București a înjunghiat un polițist și a transmis totul live, pe Facebook. “Să vezi cum îl spintec în două”

620
0
loading...

Un bărbat de 28 de ani care a înjunghiat un polițist din Capitală a vrut să se mândrească cu isprava sa, așa că a transmis incidentul pe Facebook, în direct. Unul din polițiștii din cadrul Secției 9 din Capitală a fost înjunghiat în picior de agresor.

loading...
loading...
  • Agresorul a înjunghiat un polițist, în București
  • Polițistul a fost grav rănit la picior

Un polițist din cadrul Secției 9 din Capitală a fost înjunghiat de un bărbat în vârstă de 28 de ani, care a transmis întreg momentul în direct, pe Facebook.

Agresorul a transmis tot momentul live, pe Facebook

Bărbatul pornise live-ul încă din mașină, când a început să-și încurajeze toți prietenii să intre pe profilul lui, pentru a vedea ce urmează să se întâmple.

Îndreptându-se spre secția de poliție, agresorul a anunțat că intenționează să înjunghie un om al legii, scriind pe Facebook: ”Poliția moare stai să vedeți”.

Imaginile au fost publicate de Sindicatul Europol, după ce agresorul intrase în direct joi. Mai mulți prieteni îl îndemnau în comentarii pe bărbatul de 28 de ani să se oprească, să se întoarcă acasă și să nu facă un astfel de gest.

Bărbatul de 28 de ani a înjunghiat primul polițist pe care l-a întâlnit

Agresorul nu a ținut cont de nicio părere și a făcut tot posibilul pentru a-și duce planul la bun sfârșit.

”Intră să vezi cum spintec un polițist, acuma, în două”, spunea agresorul în timpul live-ului.

Așa cum le-a promis urmăritorilor, a și făcut! Bărbatul a intrat în secția de poliție, a urcat scările și a înjunghiat în picior primul polițist care i-a ieșit în cale. Polițistul a fost transportat de urgență la spital, pentru a primi îngrijirile necesare.

Victima s-a ales cu o rană destul de gravă la picior, iar agresorul a fost reţinut pentru ultraj. Sindicatul Europol a publicat imaginile pe Facebook, dar și un mesaj pentru premierul României, Florin Cîțu, în care se subliniază faptul că polițiștii pleacă în fiecare dimineață la serviciu, dar nu știu dacă se vor mai întoarce acasă.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/un-barbat-din-bucuresti-a-injunghiat-un-politist-si-a-transmis-totul-live-pe-facebook-sa-vezi-cum-il-spintec-in-doua-251204.html

loading...
loading...