Acasă STIRI SPORTIVE Reacția FRF după acuzațiile familiei Mititelu

Reacția FRF după acuzațiile familiei Mititelu

302
0

Adrian Mititelu (55 de ani) și fiul său au lansat acuzații grave după meciul CFR Cluj – U Craiova 1948 1-0 după prelungiri, din finala barajului pentru Conference League.

RECLAMĂ

Cei doi consideră că echipa sa a fost ”vânată” de arbitri și că totul este ”comandat” de către Gabriel Bodescu,  secretarul general al Federației Române de Fotbal.

FRF, reacție după acuzațiile familiei Mititelu

FRF a reacționat după acuzațiile făcute de Adrian Mititelu și de fiul său și a anunțat că urmează o anchetă a Departamentului de Integritate și Antifraudă.

Având în vedere declarațiile făcute de domnul Adrian Mititelu la finalul meciului CFR Cluj – U Craiova 1948, precum și cele transmise de Adrian Mititelu junior în social media, administrația Federației Române de Fotbal face următoarele precizări:FRF a luat act de declarațiile preluate de mass-media și acestea au fost transmise deja Departamentului de Integritate și Antifraudă al FRF.

Reamintim că Federația Română de Fotbal are o politică de toleranță zero în privința protejării integrității sportului. Oricine deține informații despre încălcarea principiului de integritate în cadrul FRF poate contacta Departamentul de Integritate și Antifraudă”, se arată în comunicatul publicat de FRF pe site-ul oficial.

Mesajele lui Adrian Mititelu și Adrian Mititelu Junior

Adrian Mititelu a fost cel care a făcut primul acuzațiile, imediat după meciul de la Cluj.

Pentru mine n-a fost o surpriză. Asta e! Nu știu dacă cei de la CFR sunt implicați direct. Dar au cu ei o Zeița Fortuna, arbitrii au o telepatie cu ei. Noi avem arbitri buni în România, dar sunt unii…

Acest Popa (n.r Cătălin Popa, arbitru VAR la CFR – U Craiova 1948) e executantul lui Bodescu. Vă spun eu. Deci Bodescule, știu tot! Și o să dovedesc. La anul trebuie să fim mai buni, să-i batem și cu arbitrii”, a spus Adrian Mititelu.

Patronul de la U Craiova 1948 a fost urmat de fiul său, care a postat un mesaj dur pe Facebook.

Acesta este secretarul general al Federației Române de Fotbal, omul care nenorocește fotbalul româanesc prin controlarea și manipularea arbitrajului romanesc.
O sa depun plângere penală la DNA împotriva acestui om, care acum un an de zile a trimis un președinte de club de Liga a III-a, care se ocupa de treburile lui murdare din județul Dolj, la sediul clubului FCU din Craiova.

Respectivul președinte de club mi-a propus să îl angajez la club pentru a asigura relația bună cu Gabriel Bodescu în privința arbitrajului și a anumitor decizii ale Federației, la cererea lui Bodescu.

De asemenea, după meciul din turul campionatului FCU – SEPSI, când Sidibe a marcat gol făcând un henț evident cu ambele mâini, validat incredibil de VAR, același Bodescu mi-a transmis printr-un prieten comun că golul a fost validat la intervenția lui și insista să îl angajez pe respectivul președinte de club de Liga a III-a ca să beneficiez în continuare de arbitraje favorabile.

Odată cu refuzul acestei propuneri și cu faptul că nu am acceptat pierderea la masa verde a meciului cu Sepsi, acest om ne executa cu prima ocazie! Tot Gabriel Bodescu îmi transmitea constant să îl demit pe Marcel Pușcaș din funcția de președinte al clubului deoarece critica mereu conducerea Federației .

Același Gabriel Bodescu la întalnirea membrilor afiliați din vara trecută, ce a avut loc la hotelul Phoenicia din București, îmi povestea de față cu alt prieten ce va fi martor în dosar, cum îl va ‘executa’ pe Gigi Becali și implicit echipa FCSB deoarece îl critica constant pe Răzvan Burleanu și pentru faptul că a votat la alegeri cu Ionuț Lupescu.

Am mult mai multe detalii uluitoare despre acest intrus al Federației Române de Fotbal, detalii probate, pe care o să le fac publice după ce voi depune plângerea la DNA.
Îi cer public demisia din orice funcție in cadrul Federației Române de Fotbal lui Gabriel Bodescu!”, a scris Adrian Mititelu Junior, pe Facebook

sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/reactia-frf-dupa-acuzatiile-familiei-mititelu-2424143

RECLAMĂ
Articolul precedentNicolo Napoli s-a despărțit de U Craiova 1948! Cum au reacționat fanii olteni
Articolul următorAlertă hidrologică! Cod portocaliu de inundații până la miezul nopții în patru județe din ţară