Acasă STIRI SPORTIVE Nicolo Napoli s-a despărțit de U Craiova 1948! Cum au reacționat fanii...

Nicolo Napoli s-a despărțit de U Craiova 1948! Cum au reacționat fanii olteni

397
0

La o zi după eșecul din barajul pentru accederea în preliminariile Conference League, 0-1 cu CFR Cluj, U Craiova 1948 a anunțat despărțirea de Nicolo Napoli (61 de ani). 

RECLAMĂ

OFICIAL | Nicolo Napoli s-a despărțit de U Craiova 1948! Cum au reacționat fanii olteni

Așa cum au anunțat încă de săptămânile trecute, cei de la U Craiova 1948 s-au despărțit de antrenorul Nicolo Napoli. A fost al 9-lea mandat al italianului pe banca grupării din Bănie.

La scurt timp după anunțul oficial al clubului patronat de Adrian Mititelu, fanii celor de la U Craiova 1948 au luat cu asalt secțiunea de comentarii a postării de pe Facebook, iar mai jos sunt prezentate doar câteva dintre mesajele suporterilor:

  • „Vacanță faină, Nicolo! Ne auzim în toamnă”
  • „Maxim câteva luni și ‘Bun venit din nou, Nicolo Napoli'”
  • „Păcat că nu știu să îl aprecieze și este luat în râs mereu. Să nu uităm că cele mai bune rezultate cu el au fost…”
  • „Primul trofeu tot cu Napoli va fi caștigat…nu trebuie adus doar când suntem cu un picior în B, să fie lăsat un sezon întreg, să facă pregătirea din vară și să aducă și ce jucători vrea și el …”
  • „De două ori a salvat echipa și ia-ți dat papucii. De ce? Este cel mai vechi italian (oltean) din Oltenia. Merită tot respectul”

Adrian Mititelu, întrebat dacă îl va readuce pe Nicolo Napoli la Craiova pentru al 10-lea mandat

Napoli a încheiat cu un eșec ultimul mandat de la U Craiova 1948 și a ratat șansa de a juca în preliminariile Conference League, după 0-1 cu CFR Cluj. La finalul partidei, Adrian Mititelu a dezvăluit de ce a renunțat la italian și a dat de înțeles că nu va exista un nou mandat al lui Napoli la clubul său.„Napoli a făcut parte dintr-un colectiv. Ce aș avea eu cu omul ăsta? Nu mai e potrivit pentru noi acum. E liber de contract, să îl ia altă echipă, de ce nu îl ia? Cândva a fost foarte bun, acum are o vârstă, are niște probleme. Drăgan și Vasilică au avut un rol foarte mare alături de Napoli.

Eu m-am implicat doar 5%. Următorul antrenor a fost cu mine la meci. Poimâine îl prezentăm oficial. Nu vreau să mai chem colectivul la mine să spună fiecare ce vrea. Eu trebuia să fac un fel de mediere. El (n.r. Joao Janeiro, noul antrenor) și acum a văzut niște chestii în timpul jocului.

Muncește foarte mult și cred că va reuși. E nevoie de rezultate în fotbal. Era foarte dezamăgit și foarte surprins. E și el în mașină și aude discuția dintre noi. Deja vorbește româna mai bine decât Nicolo”, a anunțat Adrian Mititelu, la Fotbal Club.

sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/oficial-nicolo-napoli-s-a-despartit-de-u-craiova-1948-cum-au-reactionat-fanii-olteni-2424453

RECLAMĂ
Articolul precedentLigia Deca a anunțat ce se întâmplă cu anul școlar dacă protestele nu încetează: ”Nu vom mai putea să evităm!”
Articolul următorReacția FRF după acuzațiile familiei Mititelu