Acasă Stiri Coduri galben și portocaliu de vânt în toată țara. ANM a publicat...

Coduri galben și portocaliu de vânt în toată țara. ANM a publicat harta zonelor care vor fi afectate puternic

213
0

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ: COD GALBEN
Interval de valabilitate: 2 aprilie, ora 08 – 2 aprilie, ora 22
Fenomene vizate: intensificări ale vântului, vijelii

RECLAMĂ

Pe parcursul zilei de marți (2 aprilie) vântul va avea intensificări susținute în toată țara, cu viteze de 55…65 km/h, iar local de 70…80 km/h. Pe alocuri se vor semnala vijelii. În zona montană înaltă, rafalele vor depăși 90…110 km/h.

În zona montană înaltă, în general la altitudini de peste 1600 m se vor semnala precipitații mixte, iar în Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali se vor acumula cantități de apă de 10…20 l/mp.

COD PORTOCALIU
Interval de valabilitate: 2 aprilie, ora 08 – 2 aprilie, ora 18
Fenomene și zone vizate: intensificări susținute ale vântului

Vântul va avea intensificări susținute în județele Satu Mare, Sălaj, Maramureș, Cluj, Alba, Bistrița-Năsăud, Suceava, Neamț și Botoșani, iar mai ales după-amiaza și în județele Teleorman, Giurgiu, Ilfov și municipiul București, Călărași, Ialomița, Prahova, Buzău, Brăila și zona continentală a județelor Constanța și Tulcea. Vor fi viteze în general de 80…85 km/h, iar la altitudini mari în zonele montane, rafalele vor depăși 120 km/h.

sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/coduri-galben-si-portocaliu-de-vant-in-toata-tara-anm-a-publicat-harta-zonelor-care-vor-fi-afectate-puternic_660b96229429bc7e2d635392

RECLAMĂ
Articolul precedentDe ce l-a dat Oana Radu în judecată pe fostul ei soț, Cătălin Dobrescu! Cântăreața i-a deschis trei procese in instanță
Articolul următorRareș Bogdan: Ciucă va fi 100% președintele României. E mai bun decât Ciolacu „de la mare distanță”